Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio typhoon tuning

<< < (5/6) > >>

daRio:

--- Citat: maminjo - 08 Lipanj, 2011, 09:05:00 ---samo ak skidaš blokadu dizna ti ne treba ništa veća, ak ide rezo spuh limić se makne,a dizna 60 dovoljno, a i s njom zna troksati

Potrošnja bez blokade 3.8-4L, a sa rezo spuhom 4-4.3L.....piaggio mašine troše dosta pogotovo AC

--- Kraj citata ---

Samo da javim....blokada je skinuta i po GPS ide cca 80. Potrošnja u tih 200 km je bila ispod 4 lit što znači da je pala.Diza je ostala ista,tako mi je rečeno.
Odrađen 1. servis i sve skupa sam zadovoljan.
Mala molba za vas........ako netko ima volje da preporuči neki auspuh koji bi ga malo "pogurao" a jedini uvjet je da nije jako glasan i da je lako dobavljiv u Hr.
Hvala

MP Tuning:
yasuni z
technigas next-r
hebo performer :hello:

Kamba:
Giannelli Extra ili Reverse! Nemoj Tehnigas! Leo Vince ZX!

maminjo:
Gianelli extra je super spuh za lovu ima ga moja sestra baš na novom typhoonu
Gianelli  reverse odličan spuh samo malo glasan imo ga ja na serijali i setupu
yasuniZ kvalitetan spuh i renomirana marka (ko za aute audi u europi ili lexus u japanu)
YasuniR jedan od najboljih spuhova uopće....čak od serijale pa do midrace-a, ali i najskuplji

Ak si zadovoljan kak ide i ako ti ide kak veliš 80km/h....i tak ti je mala potrošnja...čemu uopće išta stavljati? malo će ići bolje,a dobit ćeš veću potrošnju i veću buku..i veću vjerojatnost da te murija zaustavi

daRio:

--- Citat: maminjo - 14 Lipanj, 2011, 08:35:59 ---
Ak si zadovoljan kak ide i ako ti ide kak veliš 80km/h....i tak ti je mala potrošnja...čemu uopće išta stavljati? malo će ići bolje,a dobit ćeš veću potrošnju i veću buku..i veću vjerojatnost da te murija zaustavi

--- Kraj citata ---

Nemam razloga lagati,mali sam i lagan (170 cm i 67 kg) a i nadam se sa GPS ne laže. Pokazivao je uvijek 80 i i ponekad mrvicu više.
Potrošnju sam testirao u dva rezervara i za 50 kn sam napravio 160 km.
Hvala za savjet o auspuhu,slažem se sa tobom jer tih par km kaj ču dobiti nije vrijedno ulaganja koje baš i nije malo i rizika sa policijom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju