Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio typhoon tuning
nrg extreme:
--- Citat: daRio - 07 Lipanj, 2011, 00:31:06 ---Rečeno mi je da će prilikom skidanja blokade staviti veću dizu,da je to normalno i da potrošnja ne bi trebala rasti.
Javim rezultate.
--- Kraj citata ---
Mislim da na novim piaggio agregatima dolazi serijski 53 dizna s limićem. :icon_scratch:
E sad dali tajfun pošto je zračnjak ima nešto veću diznu radi boljeg hlađenja,ne znam,
mada sumnjam da je veća.Nakon skidanja blokada ako i daju veću diznu sa serijskim auspuhom
ne treba veća dizna od 58-60. :dontknow:
daRio:
Hvala na trudu.
U čet. ili pet. idem tamo i nakon toga sve detaljno napišem.
IceMan:
ta masina je ista ko i na mom zipu...kad ti skinu blokade neće stavljati veću diznu...original karb je Dell phva 17,5 sa diznom 53 i limićem...a potrošnja će ti biti ista čak i manja jer ćeš tih 50 km/h sad voziti na 1/4 gasa a ne kao i s blokadom pun gas da nabere 50 :icon_thumright:
daRio:
--- Citat: IceMan - 07 Lipanj, 2011, 18:40:05 ---ta masina je ista ko i na mom zipu...kad ti skinu blokade neće stavljati veću diznu...original karb je Dell phva 17,5 sa diznom 53 i limićem...a potrošnja će ti biti ista čak i manja jer ćeš tih 50 km/h sad voziti na 1/4 gasa a ne kao i s blokadom pun gas da nabere 50 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ovo za potrošnju je logično i nadam se da će tako biti.
Btw,danas sam zvao da odgodim termin pa sam pitao za dizu i odgovor je bio da ide veća diza.
Eto,tako mi je rečeno.
maminjo:
samo ak skidaš blokadu dizna ti ne treba ništa veća, ak ide rezo spuh limić se makne,a dizna 60 dovoljno, a i s njom zna troksati
Potrošnja bez blokade 3.8-4L, a sa rezo spuhom 4-4.3L.....piaggio mašine troše dosta pogotovo AC
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju