Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio typhoon tuning

<< < (6/6)

vida:

--- Citat: nrg extreme - 07 Lipanj, 2011, 00:40:10 ---Mislim da na novim piaggio agregatima dolazi serijski 53 dizna s limićem. :icon_scratch:
E sad dali tajfun pošto je zračnjak ima nešto veću diznu radi boljeg hlađenja,ne znam,
mada sumnjam da je veća.Nakon  skidanja blokada ako i daju veću diznu sa serijskim auspuhom
ne treba veća dizna od 58-60. :dontknow:

--- Kraj citata ---
meni je lik reko danema manje dizne od 60 a poslje skidanja blokada na ACpia reko je da ide oko 72dizna

wonderkid:

--- Citat: daRio - 14 Lipanj, 2011, 17:30:39 ---Nemam razloga lagati,mali sam i lagan (170 cm i 67 kg) a i nadam se sa GPS ne laže. Pokazivao je uvijek 80 i i ponekad mrvicu više.
Potrošnju sam testirao u dva rezervara i za 50 kn sam napravio 160 km.
Hvala za savjet o auspuhu,slažem se sa tobom jer tih par km kaj ču dobiti nije vrijedno tulaganja koje baš i nije malo i rizika sa policijom.

--- Kraj citata ---
sa yasuni r bi dobio malo vise od par kmh krajnje a u ubrzanju da ne govorim,poptpuno durgciji skuter

maminjo:

--- Citat: wonderkid - 14 Lipanj, 2011, 20:57:38 ---sa yasuni r bi dobio malo vise od par kmh krajnje a u ubrzanju da ne govorim,poptpuno durgciji skuter

--- Kraj citata ---

to da, samo šta nemre toliko preporodit totalnu serijalu ipak treba bar base setup, a za drugo je dovoljan bilo koji base rezo spuh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju