Tehnički kutak > Tuning skutera
par pitanja due+
Ekysha:
Imate vi pravo ako vec stavljam sve novo stavit cu odgovarajuci auspuh jer ako se sve razleti... :dontknow: :dontknow:
Definitivno Shot ili Nardo (koji uleti, jer su ionako identicni) :))
Btw C16 je jaci/slabiji od EVA tj koliko je jaci ili slabiji?
Jer vidim da njega dosta hvalite za taj setup...
Josip:
--- Citat: Ekysha - 12 Svibanj, 2011, 18:22:41 ---Imate vi pravo ako vec stavljam sve novo stavit cu odgovarajuci auspuh jer ako se sve razleti... :dontknow: :dontknow:
Definitivno Shot ili Nardo (koji uleti, jer su ionako identicni) :))
Btw C16 je jaci/slabiji od EVA tj koliko je jaci ili slabiji?
Jer vidim da njega dosta hvalite za taj setup...
--- Kraj citata ---
malo jaci od narda malo vise slabiji od eva
nema smisla ic to radit da ti cvikne
jer dosta ljudi ide na soluciju da se kit i suspuh slazu ko nardo i due ili cak malo slabiji spuh nego kit zbog trajnosti (to je vise za jaci midrace pa dalje)
Crazy Kuree:
Po upustvu od TPR/due+ knjižice piše da bi trebalo uranit paljenje za 3 stupnja. Stavi nardo ili shot kad pukne a puknit će onda svako malo opet pukne :icon_biggrin: C16 ona jača verzija je savršena za due+ i neće puknit vrti se od narda za 500 obrtaja više. bilo bi dobro ispuh preradit u strane naravno po izračunu, blok i usise koji su do bloka. Za runner je vjerovatno potreban veći hladnjak, a to da due+ ne može izdržat obrtaje- pa pravljen je da se vrti ima race timminge, cilindar je odličan i karika (jako čvrsta) jedino klip voli puknit a izgleda da je i to riješeno. Ja nisam imo problema sa hladnjakom od aeroxa kojem fale 2 rebra al bio je 21 karburator i ssp pumpa
Bero:
--- Citat: Ekysha - 12 Svibanj, 2011, 17:17:39 ---Razmisljaj logicki...
Ako Malossi Sport za Piaggio ima prvu specijalu 47,4mm a drugu 47,8 materijal je gus...
Sta je on drukciji od Dueta?
I Due mora imat dvije specijale, no pitanje je dal postoji velik izbor klipova za njega sa jednom karikom :dontknow:
--- Kraj citata ---
govorim u ime minarelli kita, za kojeg znam pouzdane informacije.. već sam 2 due+ izvozio i brusio, sad sam vidio plavi kit na slici. mojim odgovorima nije mjesto ovoj temi :happy3:
Josip:
--- Citat: Crazy Kuree - 12 Svibanj, 2011, 19:37:07 ---Po upustvu od TPR/due+ knjižice piše da bi trebalo uranit paljenje za 3 stupnja. Stavi nardo ili shot kad pukne a puknit će onda svako malo opet pukne :icon_biggrin: C16 ona jača verzija je savršena za due+ i neće puknit vrti se od narda za 500 obrtaja više. bilo bi dobro ispuh preradit u strane naravno po izračunu, blok i usise koji su do bloka. Za runner je vjerovatno potreban veći hladnjak, a to da due+ ne može izdržat obrtaje- pa pravljen je da se vrti ima race timminge, cilindar je odličan i karika (jako čvrsta) jedino klip voli puknit a izgleda da je i to riješeno. Ja nisam imo problema sa hladnjakom od aeroxa kojem fale 2 rebra al bio je 21 karburator i ssp pumpa
--- Kraj citata ---
ta ssp pumpa je styling dio i to su samo price da se snjom bolje hladi ili je veci protok vode
niko nije reka da due ne ide u okretaje...
ljudi su ga vozili i sa c21 i tom klasom ispuha
sta je bero isto vozija sa roost-om i carbom 19mm
ja sam sa c21 i 24mm mikuni-em....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju