Tehnički kutak > Tuning skutera

par pitanja due+

<< < (12/14) > >>

doritos:
jaci protok vode je, imao sam to i baca vodu ko ludo , još ak se vrti neka pila pod sicom xD

Crazy Kuree:
Sa ssp je veći protok, propeler je veći za 40% jel to šta znači nemam pojma al et hvalim se da imam  :icon_biggrin: kao i modularnu glavu s kojom temperatura treba bit veća. Ekysha logika ti nije jača strana, za piagio due+ seriski 47.6 dok je sport 47 i po ničemu nisu isti iako koriste klipove od iste marke, znači u startu razlika. Otišao sam na stranicu od TP gdje piše da je za piagio 47.6 orginal i ima jedna specijala 48  e sad postoji za minarelli AM6 klip od due+ 12mm 49.5 i 49.7..... TP Trophy orginal 48 specijale 48.5 i 49 (piagio)

Ekysha:

--- Citat: Crazy Kuree - 12 Svibanj, 2011, 21:55:30 ---Sa ssp je veći protok, propeler je veći za 40% jel to šta znači nemam pojma al et hvalim se da imam  :icon_biggrin: kao i modularnu glavu s kojom temperatura treba bit veća. Ekysha logika ti nije jača strana, za piagio due+ seriski 47.6 dok je sport 47 i po ničemu nisu isti iako koriste klipove od iste marke, znači u startu razlika. Otišao sam na stranicu od TP gdje piše da je za piagio 47.6 orginal i ima jedna specijala 48  e sad postoji za minarelli AM6 klip od due+ 12mm 49.5 i 49.7..... TP Trophy orginal 48 specijale 48.5 i 49 (piagio)

--- Kraj citata ---

Hvala na podatcima, eto digla ruke logika od mene :/...
Jos jedno pitanjce u vezi prerade, ako stavim Nardo ili Shot koji su po svemu idealni sa Dueta dali onda ima potrebe za preradivanjem cilindra?
Za jace auspuhe mi to ima smisla...no pitanje je za Narda i Shota..
Btw dali cu dobit ista turpijanjem blokova?
Ona portiranja, poliranja blokova sta vec iznutra...

Crazy Kuree:
Gledo sam portmapu za piagio nema uopće potrebe dirat ispuh ni ništa osim usisa na cilindru a ako usis diraš onda trebaš i blok, ne moraš ti ništa radit ako nećeš ali ide dosta bolje bez obzira jel nardo ili jači auspuh

Ekysha:

--- Citat: Crazy Kuree - 12 Svibanj, 2011, 22:07:03 ---Gledo sam portmapu za piagio nema uopće potrebe dirat ispuh ni ništa osim usisa na cilindru a ako usis diraš onda trebaš i blok, ne moraš ti ništa radit ako nećeš ali ide dosta bolje bez obzira jel nardo ili jači auspuh

--- Kraj citata ---

Ma kazem ti, i gore sam napisao meni ce to bit skuter iskljucivo za gust...kuzis za lagana vozikanja, kave i to...
Zato ti kazem da sam planirao blokove preradit, cil max turpijat i stavit jaci auspuh...i da ne traje previse al da stvarno brutalno ide, jer sve imam od ostalog sto se tice (koljeno,karb,filter komplet overrange, lamele,sekundar....) osim inerrotora
Pa se zato malo bojim stavit evo ili c20/21 da se nebi nakon 10 paljenja sve raspalo a tolki novci ulozeni...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju