Tehnički kutak > Tuning skutera
par pitanja due+
ivanm:
meni se pregrijao i gus i replica sa nardom. S reverseom na soma okretaja manje sve 5
Ekysha:
--- Citat: doritos - 12 Svibanj, 2011, 17:37:45 ---Majke ti kolko je to uopce njemu radilo gokiju taj due i evo spuh?? ....
--- Kraj citata ---
Ima i toga, no znam i ja da ako slzim Due+ + EVO8 da ce to bit skuter iskljucivo za gust, kvalitetno slozen al za krace relacije,...i nema taljenja to je ugl grad...
Ali ako ikako uleti hladnjak 180 + ventilator a mognem ga uglavit bez ikavih preinaka,ide obavezno ;)
Samo mi se neda rezat plastike...kao clan sa TP kitom...(slika ispod)
ivanm:
i da imas kakav karb 24 il 25mm pa veliku diznu i gljivu da ima pregršt smjese na raspolaganju jer evo spuh ima granu 30mm. .
Josip:
--- Citat: doritos - 12 Svibanj, 2011, 17:37:45 ---okej, na kraju krajeva ja ne pricam o NIKAKVOJ teoriji jer sam moro imati 2hladnjaka na area51 da mi skuter drzi odlicnih 75-80 po najvecoj vrucini po gradu gas-koči i tako uzastopce! javi ako ce tebi tako drzati serijski hladnjak :laughing7:
Pitaj si ivanam kako mu se replika sa nardom grijala na serijskom hladnjaku...
i uostalom , whatever :headbang:
Majke ti kolko je to uopce njemu radilo gokiju taj due i evo spuh?? ....
--- Kraj citata ---
de bokte obrisi inbox
--- Citat: Ekysha - 12 Svibanj, 2011, 17:45:48 ---Ima i toga, no znam i ja da ako slzim Due+ + EVO8 da ce to bit skuter iskljucivo za gust, kvalitetno slozen al za krace relacije,...i nema taljenja to je ugl grad...
Ali ako ikako uleti hladnjak 180 + ventilator a mognem ga uglavit bez ikavih preinaka,ide obavezno ;)
Samo mi se neda rezat plastike...kao clan sa TP kitom...(slika ispod)
--- Kraj citata ---
clan sa TP kitom vozi TPR sa c16, znaci uzeo je auspuh koji je okretajima najblizi rezonanciji kita cak i malo slabiji jer se c20 i TPR slazu ko budala i samar, zbog trajnosti je isa na soluciju malo manje snage tj. da ne vadi svaki atom snage iz setupa, i ima oversize hladnjak baj d raner fixer 180 :toothy12:
doritos:
bokte obrisan inbox :laughing7:
hladnjak od sp180 prijeko potreban da dela dobro :icon_thumright:
al due nije nikako za takve velike okretaje koje daje haj end spuh...msm vozit ce al pitanje kad ce cviknuti karika, klip se razletiti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju