Tehnički kutak > Tuning skutera
par pitanja due+
Bero:
--- Citat: fleky911 - 10 Svibanj, 2011, 20:08:04 ---ovak bratić će mi sutra donest due+ iz njemaćke
pa me zanima par stvari
1.Koja dizna bi trebala ić i igla kak bi trebala bit??? imam Mikuni VM20
2.jel bi smetalo ako bi se ja neko vrijeme vozio na zx-u dok ne nabavim nešta jaće?
3. jel treba ić gljiva ili može i airbox?
4.kolko bi se posto trebala radit mješavina?
unaprijed hvala :headbang:
--- Kraj citata ---
Iz prve ruke
1. Svaki skuter s istim setupom je različit, a naročito fergazerom. Mikuni je dosta rijedak tako da neznam koliko su dobre informacije. Sve zavisi hoćeš ga vozit s gljivom ili airboxom
2. ZX bi mu smetao u smislu prvo pregrijavanja, a tek onda prigušenjem performansi. Osobno sam vozio due + koji je bio zlatne boje zbog pregrijavanja sa ZX-om.
3. Može i gljiva i airbox, sve zavisi o ukusu. O tome ovisi i dizna u karbu.
4. Mješavina od 2% kvalitetnog ulja je sasvim dovoljna na svakom setupu, bilo to sport, midrace ili race :hello:
doritos:
--- Citat: Ekysha - 11 Svibanj, 2011, 16:13:39 ---Na moj Due+ ide minimalno Nardo maximalno Evolution, ne stavljam ZX na takav kit...
Samo jos da saznam u vezi specijala...znaci samo jedna specijala postoji za njega?
Onda ispada da je original 47mm a prva (i zadnja specijala) 48mm ???
Logicinije mi je da svi Gus cilindri imaju iste specijale...
--- Kraj citata ---
sta ce ti Evo auspuh na duetu? c16 maximum koristiti na tom cilindru...treba biti expert istjunirati due+ da radi odlicno sa evo auspuhom ili nekim drugim haj end spuhom...
animatrix:
mi smo nacunirali dueta da se voli sa yasuni C20, trece paljenje je prosvirala radilica
doritos:
--- Citat: animatrix - 11 Svibanj, 2011, 23:08:36 ---mi smo nacunirali dueta da se voli sa yasuni C20, trece paljenje je prosvirala radilica
--- Kraj citata ---
hahahahah xD
Bero:
--- Citat: animatrix - 11 Svibanj, 2011, 23:08:36 ---mi smo nacunirali dueta da se voli sa yasuni C20, trece paljenje je prosvirala radilica
--- Kraj citata ---
onda je do radilice
@doritos: Specijala za gus cilindre je 47.4, due sam 2-3x brusio na spec
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju