Tehnički kutak > Tuning skutera

par pitanja due+

<< < (5/14) > >>

Ekysha:

--- Citat: Crazy Kuree - 11 Svibanj, 2011, 02:53:05 ---Ne može se sporo vozit jer iritantno "lupaju taktovi"  :icon_biggrin: jednostavno tera da daš gas. Ima visoke timminge, ispuh u strane se da dobro preradit i ulazi usisa i naravno blok (jako puno znače te prerade, puno se osjeti na snagi- isprobano sa "seriskim" a onda sve prerađeno). Nardo ili shot će ispucat cjeli zato preporuka c16. Minarelli je 47 orginal. Tp radilica (10mm) sa plavim polutkama je čudo, moja imala oko 30000-40km kad sam stavio c16 i due+, ali nakon neki 3000km što sam to stavio klipnjača dobila luft pa sam mijenjo radilicu. BGM EVO bi trebala bit oko 100 eur i super je, vjerovatno bolja već TP. Super je due+ i c16 za izživljavanje ali često će trebat uštimavat, valjda se brzo rašteluje i osjeti se jako na gubitku performansi no ako nekom ne smeta ide i tak super. Due+ jedina mana što klip voli puknit (prvo napukne vide se crte po klipu i ide i tak neko vrijeme) preporuka svaki 3000km rasklopit i pregledat klip i stanje karike. Da napomenem klip je od prošle godine redizajniran malo i ofarban s nečim bijelim tak da je vjerovatno bolji već ovi što sam ja imao, inače asowerke klipovi

--- Kraj citata ---

Ma ja ipak necu riskirat sa onom Topovom sto ima plave polutke, odluka je pala na BGM EVOLUTION, ipak za 150€ polirana klipnjaca i pune polutke...vrijedi
A sto se tice Dujka + trebam jos vidit sta cu sa specijalama, treba provjerit kakvi klipovi postoje...koje su specijale za Due+ za PIA?

duka:

--- Citat: Ekysha - 11 Svibanj, 2011, 11:30:19 ---Ma ja ipak necu riskirat sa onom Topovom sto ima plave polutke, odluka je pala na BGM EVOLUTION, ipak za 150€ polirana klipnjaca i pune polutke...vrijedi
A sto se tice Dujka + trebam jos vidit sta cu sa specijalama, treba provjerit kakvi klipovi postoje...koje su specijale za Due+ za PIA?

--- Kraj citata ---
kolko me sjecanje sluzi vidio sam samo 1 specijalu za njega i nist dalje od toga... i bila je oko 48mm

neko je pito u temi za zx na njega. moguce je, i u to sam se uvjerio. iako je on jaaaako puno prevrcen i dalje ima poprilicno snage. na tom frendovom je bio zx na kojeg je bila varena serijska grana jer je auspuh bio ko zna od cega. i prigusivac je izljeto svako malo... al opet, skuter je htio oko 100 i nesto s 2 ljudi, a u startu ili na zadnji ili ce vrtit tocak.

Ekysha:

--- Citat: duka - 11 Svibanj, 2011, 12:38:39 ---kolko me sjecanje sluzi vidio sam samo 1 specijalu za njega i nist dalje od toga... i bila je oko 48mm

neko je pito u temi za zx na njega. moguce je, i u to sam se uvjerio. iako je on jaaaako puno prevrcen i dalje ima poprilicno snage. na tom frendovom je bio zx na kojeg je bila varena serijska grana jer je auspuh bio ko zna od cega. i prigusivac je izljeto svako malo... al opet, skuter je htio oko 100 i nesto s 2 ljudi, a u startu ili na zadnji ili ce vrtit tocak.

--- Kraj citata ---

Na moj Due+ ide minimalno Nardo maximalno Evolution, ne stavljam ZX na takav kit...
Samo jos da saznam u vezi specijala...znaci samo jedna specijala postoji za njega?
Onda ispada da je original 47mm a prva (i zadnja specijala) 48mm ???
Logicinije mi je da svi Gus cilindri imaju iste specijale...

Crazy Kuree:
Za Minarelli je 47 orginal, za piagio 47.6 ili 48 nisam siguran. Evo jedan zanimljiv podatak, The cylinder has a coloured coating and comes with coated Asso piston. Performance has been increased by another 2 hp. U prijevodu zbog toga poboljšanog klipa jači je za 2ks, inače klip ima izbačenije čelo i manje su rupe na njemu a baš zbog ti rupa je i puco klip

Ekysha:

--- Citat: Crazy Kuree - 11 Svibanj, 2011, 17:26:02 ---Za Minarelli je 47 orginal, za piagio 47.6 ili 48 nisam siguran. Evo jedan zanimljiv podatak, The cylinder has a coloured coating and comes with coated Asso piston. Performance has been increased by another 2 hp. U prijevodu zbog toga poboljšanog klipa jači je za 2ks, inače klip ima izbačenije čelo i manje su rupe na njemu a baš zbog ti rupa je i puco klip

--- Kraj citata ---

Ja sam ga dobio u zamjenu za MHR REPLICU cilindar, a taj Due sto je sad kod mene sam posudio 5 dana frendu i on mi ga vrati s napuklim klipom i promatram klip iznutra pise AssoW znaci original je Asso Worke klip...
Samo me jos zanimaju te dimenzije, ako postoji specijala za njega kupit cu klip za specijalu a onda ga tokarit,ako ne kupit cu samo novi klip...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju