Tehnički kutak > Tuning skutera

par pitanja due+

<< < (7/14) > >>

duka:

--- Citat: animatrix - 11 Svibanj, 2011, 23:08:36 ---mi smo nacunirali dueta da se voli sa yasuni C20, trece paljenje je prosvirala radilica

--- Kraj citata ---

a sad mi je tolko zao sto ce ta cjela prica otic u djelove, jer nakon tolko vremena da me i sramota rec kolko smo konacno dosli do trena kad smo imali skoro pa zavrsen posao i ode radilica, a onaj koji financira nema ni $$ ni zivaca za dovrsit sve to (iako nas 2 radimo skoro sve) :'(

Crazy Kuree:
Oće due+ radit i sa race auspuhom pa i ima timinge za race, pa može i malossi sport radit sa race auspuhom samo je pitanje trajnosti

Josip:

--- Citat: Ekysha - 11 Svibanj, 2011, 16:13:39 ---Na moj Due+ ide minimalno Nardo maximalno Evolution, ne stavljam ZX na takav kit...
Samo jos da saznam u vezi specijala...znaci samo jedna specijala postoji za njega?
Onda ispada da je original 47mm a prva (i zadnja specijala) 48mm ???
Logicinije mi je da svi Gus cilindri imaju iste specijale...

--- Kraj citata ---

EVO je ipak raden za evo cilindar koji je race
nardo je za due+
e sad, osobno nebi isa previse tj. nebi uopce dira due jer je sam po sebi dosta jak i ako se ide jos doradivat ne da se vozit nikako osim na punom gasu
eventualno bi stavija tpr i narda, max c16 jer bi to islo i radilo super

sta se tice radilice
ta koju si gleda ima poliranu klipnjacu 85
ove ajmo rec "normalne" imaju klipnjacu 80 ali nije polirana i dodu oko 100€ i mislim da je i vise nego dovoljna za oba gore navedena setupa

Ekysha:

--- Citat: doritos - 11 Svibanj, 2011, 23:05:11 ---sta ce ti Evo auspuh na duetu? c16 maximum koristiti na tom cilindru...treba biti expert istjunirati due+ da radi odlicno sa evo auspuhom ili nekim drugim haj end spuhom...

--- Kraj citata ---

A jebiga nemam 10 auspuha da biram doma...EVO spuh ide to je definitivno, BGM dolazi uskoro ( i to je defintivno) a Dueta ne preradujem....ima serijeske timinge visoke, i serijski je jak...
A sve se moze, mozes ti stavit i Polini Evo na Malossi Sport, al je pitanje trajnosti sta je Kuree rekao...
Prva specijala je 47,4 no postoji li druga???
Niko nije jos dao odg na to pitanje, trebala bi postojat, 47,8 ??

3alfa3:

--- Citat: Ekysha - 12 Svibanj, 2011, 16:08:57 ---Dueta ne preradujem....ima serijeske timinge visoke, i serijski je jak...
--- Kraj citata ---

Pa ona nemas kaj razmisljat - Nardo i Due+ su radjeni zajedno i savrseno si odgovaraju. Shot je isti spuh pa moze i on

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju