Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dobro vi znate pitam jer hocu sebi ovih dana kupit apriliu karburator a ona trosi oko 4 l ne bas full gas al solidnom brzinom...dok ditech trosi 2.5l a ditech svakih 1000 km mjenjaj
definitivno karb jel sa karbom imaš puno opcija, a ak se malo više zainteresiraš i neš naučiš možeš i sam fino po njemu štelati kak ti paše...tipa dizne promjeniti, iglu namjestiti i igrati se sa smjesom...dobro ak niš ne misliš kasnije stavljati onda i ne moraš niš znati.
glupo razmišljas ili te je netko nahranio s tim informacijama, istina je da se ditech moze kvarit, ali svakih 1000 km sigurno ne!
kupi karb. verziju,jaca je,ne kvari se,pogodnija za tuning,a i zivis u Bosni di taj ditech nebi dugo zivio
Inače u naslovu teme napišeš šta ti treba ili koji je problem i koji je skut u pitanju.....a ne pozdrav momci....to možeš u tekstu dapače definitivno karb jel sa karbom imaš puno opcija, a ak se malo više zainteresiraš i neš naučiš možeš i sam fino po njemu štelati kak ti paše...tipa dizne promjeniti, iglu namjestiti i igrati se sa smjesom...dobro ak niš ne misliš kasnije stavljati onda i ne moraš niš znati.
ditech se ne kvari tako dugo dok ga se redovno odrzava i ne toci smece u njegazato ako ai seljak i mislis ga tocit s kanistra di je smece nutra i sl. zaboravi ditech i karb jer oboje nece radit.Kaj se tice kvarova na ditechu svakih 1000km to je glupostpravilno odrzavanje i ne kvari se
ako nemas posla - ditech, ako imas love onda karb i nadrkat ga da kida kolje ubija...kad bi se meni neko ponudio minarelli makina full base setup u zamjenu za ditech serijalu, odma bi se minja jer sam slab s lovom a benzin sve skuplji