Ovako, imam vec 4 godine start NRG power, pred 2 godine sam mu stavio rezonantni arrow auspuh i one federe po kvacilu sam stavio od malossia (crne).
Problem mi se javio jos pred godinu dana, ali nisam bas imao vremena zabavljati se s time.
Mjenjao sam rolice od 4-6 grama ali uvijek bi bio isti prblem, sada sam na 5 grama i to mu najvise nekako pase.
Uglavnom, radi se o tome da kada mi skuter stoji par sati, ili recimo preko noci i kada ga upalim, on se dere, cupa , vuce , skace , kao da si na nekom od 1000 kubika.
Ali, vec nakon 2 minute voznje se osijeti da kada stanem i dam gasa kako se okretaji sporije penju, i on pomalo gubi to svoju snagu. Sto se duze vozim to gore. I isto , nemoram skroz stat da se to osijeti, ako npr idem 80 Km/h , pa usporim na 40 i opet dam gas, ful pomalo ubrzava.
A da ne pricam po ljeti kada se vozim malo duze ( 20 min), nedo bog stat na uzbrdici, treba mu pola godine da ubrza i da se razvrti.
Sto se tu desava?
Je moguce da se pregrijava ili nesto? Ako da sto i kako popraviti.
Ili je do prijenosa?
Palo mi je na pamet da su mozda karike prosle, iako mi je serviser rekao da je kompresija uredu.... stvarno nemam pojma vise koj k mu je.
Ako stavim malossiev remen koji je navodno malo deblji, stvar bude duplo gora, onda pak nemogu ni krenut na malo jacoj uzbrdici.
Ali ponavljam on postepeno gubi snagu, sto duze vozim to gore.
Trazim bilo kakve savijete i ideje, unaprijed hvala.