Tehnički kutak > Tuning skutera
Aspuh LOL
replcnt:
--- Citat: SlowRider - 20 Siječanj, 2008, 15:17:46 ---Nije valjda da si povjerovao da je inox u pitanju :laughing6:
--- Kraj citata ---
več sam mislio da si puko :) , no dobro, meni je moj tt najbolji samo zato jer je moj!!!! :happy8: nek priča ko šta oće , p.s. kad sam sebi zaradi za skuter i sve ostale dijelove onda nek se javi
SlowRider:
--- Citat: replcnt - 20 Siječanj, 2008, 15:28:29 ---
--- Citat: SlowRider - 20 Siječanj, 2008, 15:17:46 ---Nije valjda da si povjerovao da je inox u pitanju :laughing6:
--- Kraj citata ---
več sam mislio da si puko :) , no dobro, meni je moj tt najbolji samo zato jer je moj!!!! :happy8: nek priča ko šta oće , p.s. kad sam sebi zaradi za skuter i sve ostale dijelove onda nek se javi
--- Kraj citata ---
Ja se prvi javljam. :frajer:
Drnda:
Igore , u mene je isto morini ac masina , je li slucajno znas moze li tt na moj skut, nosac je u mene drugaciji, ide na jedan saraf a ne na dva
igor.sb:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Siječanj, 2008, 18:15:51 ---Igore , u mene je isto morini ac masina , je li slucajno znas moze li tt na moj skut, nosac je u mene drugaciji, ide na jedan saraf a ne na dva
--- Kraj citata ---
nekako mi u sjecanju ostalo da za njih ima samo zx i tecnigas next r kao i za cpi-je posto je to sve isto
mislim ako pase tt na cilindar nosac se lako prepravi
edit: evo gledam na scooter attacku pod shop-tgb-ima njih par ali nema tvog 303 i za svakog ima i tt(S4047) uz zx-a..osim za r50x za njega nema nikakav spuh :dontknow:
i na sc-u to bi bio ovaj http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?&products_id=6929 bas ovaj gore sa slike sa 2 sarafa za nosac
Drnda:
na nekoj njemackoj str. san nasa zx i next r ali nigdje tt ali je svaki oko 140 eura, pa me zanima koji je bolji od ta tri? ali ozbiljno, uzea bi onaj zx chrom od 150 eura ako nista drugo, jer mi se obicni ne svidja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju