Tehnički kutak > Tuning skutera

Aspuh LOL

<< < (7/10) > >>

DvdAerox:

--- Citat: replcnt - 20 Siječanj, 2008, 13:39:19 ---ccccc, šalim se ja, nego, ti gore štos napiso sve je to isto, tt,rr,zx samo da je tt lošije napravljen, tt nije ništa lošije napravljen! odi si na leovince.it i pogledaj dijagram i usporedbu tt-a i zx-a, mala razlika ali veoma mala, uostalom, meni je tt ljepši od zx-a, a zx nisam namjerno htjeo uzet jer ga svi imaju,zaš ja moram imat šta i svi  :happy8:

--- Kraj citata ---

reko sam slicno ne isto... pogle kako je varen zx i kako tt, odnosno koji je vise varen.... zato kostaju drugacije a performanse su slicne ili skoro iste... razlika je u materijalu i u izradi.......

igor.sb:
kom je dosadno nek uspoređuje, valjda su tocni ti nacrti

za morini ac...

replcnt:
kakog ba inoxa, jes lud,niđe veze ba :happy6:

replcnt:

--- Citat: DvdAerox - 20 Siječanj, 2008, 14:20:31 ---
--- Citat: replcnt - 20 Siječanj, 2008, 13:39:19 ---ccccc, šalim se ja, nego, ti gore štos napiso sve je to isto, tt,rr,zx samo da je tt lošije napravljen, tt nije ništa lošije napravljen! odi si na leovince.it i pogledaj dijagram i usporedbu tt-a i zx-a, mala razlika ali veoma mala, uostalom, meni je tt ljepši od zx-a, a zx nisam namjerno htjeo uzet jer ga svi imaju,zaš ja moram imat šta i svi  :happy8:

--- Kraj citata ---

reko sam slicno ne isto... pogle kako je varen zx i kako tt, odnosno koji je vise varen.... zato kostaju drugacije a performanse su slicne ili skoro iste... razlika je u materijalu i u izradi.......

--- Kraj citata ---

e too, upravo to, performanse su skoro pa iste, samo razlika u materijalu, a jeben ti ko napisa da se radi od inoxa, jes ti vidio nox ikad

SlowRider:
Nije valjda da si povjerovao da je inox u pitanju :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju