Tehnički kutak > Tuning skutera

Aspuh LOL

<< < (9/10) > >>

SlowRider:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Siječanj, 2008, 20:50:46 ---na nekoj njemackoj str. san nasa zx i next r ali nigdje tt ali je svaki oko 140 eura, pa me zanima koji je bolji od ta tri? ali ozbiljno, uzea bi onaj zx chrom od 150 eura ako nista drugo, jer mi se obicni ne svidja

--- Kraj citata ---

trebao bi biti i Next R chrome

Drnda:

--- Citat: SlowRider - 20 Siječanj, 2008, 21:11:42 ---
--- Citat: Drnda-1 - 20 Siječanj, 2008, 20:50:46 ---na nekoj njemackoj str. san nasa zx i next r ali nigdje tt ali je svaki oko 140 eura, pa me zanima koji je bolji od ta tri? ali ozbiljno, uzea bi onaj zx chrom od 150 eura ako nista drugo, jer mi se obicni ne svidja

--- Kraj citata ---

trebao bi biti i Next R chrome

--- Kraj citata ---
ima i on ali sad neznam koji je bolji, cuo sam zx-a i prdi ko lud, a zelio bi da ima jak zvuk i snagu vecu

igor.sb:
ako si nasao zx i next r onda ima i tt sigurno kao sto ima na attacku za ostele tgb modele

next r je nesto jaci od zx-a al sve je to isto

a kupi onda taj zx crom u nadi da ce sve pasati..trebalo bi

i glasniji je od next r-a

Drnda:
znam da je glasniji, dobar mi je i zx i tt, ali stvarno nigdje nemogu u hr nac djelove za tgb, to planiram za ljeto. sada se dvoumim je li bolji hebo ili stage6 za vario i kvacilo

vpucko:

--- Citat: Drnda-1 - 20 Siječanj, 2008, 21:20:16 ---znam da je glasniji, dobar mi je i zx i tt, ali stvarno nigdje nemogu u hr nac djelove za tgb, to planiram za ljeto. sada se dvoumim je li bolji hebo ili stage6 za vario i kvacilo

--- Kraj citata ---

kvacilo neznam variomat HEBO!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju