Tehnički kutak > Tuning skutera

Aspuh LOL

<< < (6/10) > >>

DvdAerox:

--- Citat: replcnt - 20 Siječanj, 2008, 10:56:01 ---e j#bo vas sad!!!!  sad ispade da je tt zak**ra*!  :happy8:

--- Kraj citata ---

a gle rr, zx, tt, sve slicno, samo sta tt je onako losje napravljen, kosta i manje....

igor.sb:

--- Citat: DvdAerox - 20 Siječanj, 2008, 11:25:15 ---
--- Citat: replcnt - 20 Siječanj, 2008, 10:56:01 ---e j#bo vas sad!!!!  sad ispade da je tt zak**ra*!  :happy8:

--- Kraj citata ---

a gle rr, zx, tt, sve slicno, samo sta tt je onako losje napravljen, kosta i manje....

--- Kraj citata ---

al zato obratno vazi..''koliko para toliko muzike'' u pravom smislu  :toothy11:

SlowRider:

--- Citat: replcnt - 20 Siječanj, 2008, 11:11:28 ---
--- Citat: SlowRider - 20 Siječanj, 2008, 11:09:24 ---

--- Kraj citata ---

Pa i je, nije valjda da si to tek sada otkrio :laughing7:

--- Kraj citata ---

dobro ajd možda tt nevalja, al aerox,jooooooooj, da meni starci to kupe ja bi se zaletio svom brzinom (40kmh :happy6:) i pravac u savu!

--- Kraj citata ---

Imas ispod mosta Mladosti 10 stopa od obale, 4 kom. TT za runnera :laughing11:

replcnt:
ccccc, šalim se ja, nego, ti gore štos napiso sve je to isto, tt,rr,zx samo da je tt lošije napravljen, tt nije ništa lošije napravljen! odi si na leovince.it i pogledaj dijagram i usporedbu tt-a i zx-a, mala razlika ali veoma mala, uostalom, meni je tt ljepši od zx-a, a zx nisam namjerno htjeo uzet jer ga svi imaju,zaš ja moram imat šta i svi  :happy8:

SlowRider:

--- Citat: replcnt - 20 Siječanj, 2008, 13:39:19 ---ccccc, šalim se ja, nego, ti gore štos napiso sve je to isto, tt,rr,zx samo da je tt lošije napravljen, tt nije ništa lošije napravljen! odi si na leovince.it i pogledaj dijagram i usporedbu tt-a i zx-a, mala razlika ali veoma mala, uostalom, meni je tt ljepši od zx-a, a zx nisam namjerno htjeo uzet jer ga svi imaju,zaš ja moram imat šta i svi  :happy8:

--- Kraj citata ---

Ma TT ti rade od obicnog hrdjajuceg lima, a ZX i RR od inoxa.  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju