Tehnički kutak > Tuning skutera
koliko se moze dobiti na krajnjoj brzini ugradnjom multivara i auspuha
tomovzo666:
--- Citat: maminjo - 09 Svibanj, 2011, 00:00:24 ---ak ne zna bolje da se niš ne igra sam, jer ak ne poštela kak spada, ak sam to pomeće gore može mu ići još lošije.....fino si nabavi stvari i javi se nekom sa foruma da mu to posloži-poštela i voziiiii...i tek onda može imati odlični rezultat....... :icon_thumright:
ak zna sve sam...ko sretniji od njega :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
jbg,nisam ni mislio to sam raditi,posto ne znam,ali imam decka sa foruna,koji bi mi to odlicno napravio
IceMan:
multivarom ćeš postići linearnije ubrzanje..a sa spuhom ćeš dobiti više snage (još ako je kvalitetan) i bolju krajnje...realno do 10 - 15 kmh
Iwo SR Tuono:
--- Citat: IceMan - 09 Svibanj, 2011, 10:18:22 ---multivarom ćeš postići linearnije ubrzanje..a sa spuhom ćeš dobiti više snage (još ako je kvalitetan) i bolju krajnje...realno do 10 - 15 kmh
--- Kraj citata ---
Da sad, dobit ce 10km/h realno i to je to
Al sus, moment i snaga ce bit nemjerljivi s serijalom
tomovzo666:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 09 Svibanj, 2011, 11:01:03 ---Da sad, dobit ce 10km/h realno i to je to
Al sus, moment i snaga ce bit nemjerljivi s serijalom
--- Kraj citata ---
to mi je sve slabo,znaci moram i kit ugradit
maminjo:
--- Citat: tomovzo666 - 09 Svibanj, 2011, 12:16:23 ---to mi je sve slabo,znaci moram i kit ugradit
--- Kraj citata ---
šta znači slabo ti je to :icon_scratch: :icon_scratch:...ak staviš i base kit gore ne bu ti išo 30km/h više ići će 15km/h više ali još bolje ubrzanje i među ubrzanje....
super poštelan serijski LC skut pogotovo NRG sa variomatom i dobrim spuhom ima krajnju skoro istu koda imaš kit (base naravno), razlika je možda u 2-3km/h max 5, ali ubrzanje do tih 85 ili 90km/h je nemjerljivo, tek sa midrace setupom je puno veća razlika i u krajnjoj.
tak da ne kužim sve ti je to slabo: onda si fulo naslovnu temu :drunken_smilie:....trebo si napisati koliko se dobije na krajnjoj brzini sa midrace setupom (koji bi te novi koštal cca min 5000kn)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju