Tehnički kutak > Tuning skutera

koliko se moze dobiti na krajnjoj brzini ugradnjom multivara i auspuha

<< < (4/8) > >>

luis57:

--- Citat: maminjo - 09 Svibanj, 2011, 09:12:49 ---pa to i velim, jer dečki koji slažu skutere imaju sve to u malom prstu i već u naprijed znaju čim vide skut i vozača šta treba....i u 85% slučajeva već od prve naštelaju, pogotovo serijale ;D

--- Kraj citata ---
ja ću isto za mjesec-dva krenut u nadogradnju, i isto tražim nekoga ko bi mi pomogao oko svega... da mi kaze kupi to to i to, pa da naštela, jer se ne razumijem, kao ni kolega...

maminjo:

--- Citat: luis57 - 09 Svibanj, 2011, 15:08:39 ---ja ću isto za mjesec-dva krenut u nadogradnju, i isto tražim nekoga ko bi mi pomogao oko svega... da mi kaze kupi to to i to, pa da naštela, jer se ne razumijem, kao ni kolega...

--- Kraj citata ---

ak trebaš savjet šta točno kupiti i šta možeš očekivati od toga mogu ti ga i ja dati........u proteklih godinu dana sam se stvarno nakupovo toga dosta i nadograđivo, sad će sa replikom biti već 3 setup ;D

a za posložit i uštelat mogu te direktno uputiti čovjeku koji i meni sve slaže

ak tebaš pomoć slobodno pitaj :icon_thumright:

tomovzo666:

--- Citat: maminjo - 09 Svibanj, 2011, 13:32:27 ---šta znači slabo ti je to :icon_scratch: :icon_scratch:...ak staviš i base kit gore ne bu ti išo 30km/h više ići će 15km/h više ali još bolje ubrzanje i među ubrzanje....

super poštelan serijski LC skut pogotovo NRG sa variomatom i dobrim spuhom ima krajnju skoro istu koda imaš kit (base naravno), razlika je možda u 2-3km/h max 5, ali ubrzanje do tih 85 ili 90km/h je nemjerljivo, tek sa midrace setupom je puno veća razlika i u krajnjoj.

tak da ne kužim sve ti je to slabo: onda si fulo naslovnu temu :drunken_smilie:....trebo si napisati koliko se dobije na krajnjoj brzini sa midrace setupom (koji bi te novi koštal cca min 5000kn)

--- Kraj citata ---
znaci onda kit  mi ne treba,sory ja sam mislio ako se ugradi multivar,spuh i kit da bi mogao ici barem 100,my bad :glasses9:

luis57:

--- Citat: maminjo - 09 Svibanj, 2011, 20:15:25 ---ak trebaš savjet šta točno kupiti i šta možeš očekivati od toga mogu ti ga i ja dati........u proteklih godinu dana sam se stvarno nakupovo toga dosta i nadograđivo, sad će sa replikom biti već 3 setup ;D

a za posložit i uštelat mogu te direktno uputiti čovjeku koji i meni sve slaže

ak tebaš pomoć slobodno pitaj :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala maminjo, budem se javio, za savjete, jer sam neću znat. Koji si kvart? Za sastavljanje nije problem naći, pogotovo tu na forumu...  :icon_thumright:

maminjo:

--- Citat: tomovzo666 - 09 Svibanj, 2011, 23:17:28 ---znaci onda kit  mi ne treba,sory ja sam mislio ako se ugradi multivar,spuh i kit da bi mogao ici barem 100,my bad :glasses9:

--- Kraj citata ---

ne kužim te sad, jer hočeš kit ili ne....prvo kažeš kit ti ne treba pa onda ga nabrojiš sa spuhom i multivarom?

bez kita od 70ccm nebuš sigurno išo 100..ma kakav god stavio spuh i variomat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju