Tehnički kutak > Tuning skutera
koliko se moze dobiti na krajnjoj brzini ugradnjom multivara i auspuha
maminjo:
ak ne zna bolje da se niš ne igra sam, jer ak ne poštela kak spada, ak sam to pomeće gore može mu ići još lošije.....fino si nabavi stvari i javi se nekom sa foruma da mu to posloži-poštela i voziiiii...i tek onda može imati odlični rezultat....... :icon_thumright:
ak zna sve sam...ko sretniji od njega :icon_biggrin:
benjamin_hawk:
--- Citat: maminjo - 09 Svibanj, 2011, 00:00:24 ---ak ne zna bolje da se niš ne igra sam, jer ak ne poštela kak spada, ak sam to pomeće gore može mu ići još lošije.....fino si nabavi stvari i javi se nekom sa foruma da mu to posloži-poštela i voziiiii...i tek onda može imati odlični rezultat....... :icon_thumright:
ak zna sve sam...ko sretniji od njega :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
da i moj do neki dan od 0-15 slab onda potegne ko divljak i dodje do 65 i nemice kada se nasteluje sve ide kako treba al sve ide jedno sa drugim kupim jedne ronice odmah druge opruge kupim druge opruge neodgovara onda dizna stavim vecu diznu onda budu prelake rolne i sve tako dok se ne skontas :laughing9:
wonderkid:
teoretski sa multivarom dobivas krajnje ali u praksi to nije bas,ispegla ti rupe u ubrzanju i popravi ubrzanje kaj je najbolje kad ga super ustelas
maminjo:
--- Citat: benjamin_hawk - 09 Svibanj, 2011, 00:03:34 ---da i moj do neki dan od 0-15 slab onda potegne ko divljak i dodje do 65 i nemice kada se nasteluje sve ide kako treba al sve ide jedno sa drugim kupim jedne ronice odmah druge opruge kupim druge opruge neodgovara onda dizna stavim vecu diznu onda budu prelake rolne i sve tako dok se ne skontas :laughing9:
--- Kraj citata ---
pa to i velim, jer dečki koji slažu skutere imaju sve to u malom prstu i već u naprijed znaju čim vide skut i vozača šta treba....i u 85% slučajeva već od prve naštelaju, pogotovo serijale ;D
tomovzo666:
--- Citat: benjamin_hawk - 08 Svibanj, 2011, 22:27:00 ---druze ja sam na svoj stavio auspuh dobio sam 20kmh multivar nisam stavio ali cu ovih dana kupiti pa u ti javiti rezultate o kojem skuteru se radi uopste?
--- Kraj citata ---
nrg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju