pozdrav dečki... imam doma hondu x8-rs.. zaribala je prije par mjeseci.. tako da sam promijenio ležaje radilice, semeringe, i brusio cil i gore stavio novi rms klip veličine 39,4.. ima giannelli reverse.. plavu centralnu (težinu rolica i male federiće kvačila nezz koje su)... skinute su blokade.. motor prije nego je zaribo išo je bolesno.. nevjerovatnih 105 po ravnome kada sam sam ali je start bio malo slabiji... mjereno je po autu tako da nije izmišljotina... tih 105 je i meni bilo čudno...
nego sad kada je sve na novo složeno sve stavljeno na motor motor neće da upali... tj upali alijedva na par sec i jako trokira... neće primit gas... motor je paljen sa filterom zraka i bez njega... čistio sam karb... provjeravao lamelice (serijske su i u dobrom stanju) benza je stavljena nova i sve... pregledao sam struju i nije do nje... promijenio sam 3-4 svjećice nije ni do nje... ali motor nikako neće da primi gas niti da radi na minimumu... gasi se...
može neko pomoć bilo kako?? reći do čega bi moglo biti ili tako nešto? nije da se ne razumijem u motore ali opet ovo me zbunilo do kraja... sve složeno i provjereno a opet neće radit...