...evo ovako, imam pitanje vezano uz rolice za ditech 2003 g...
kada sam kupio motor unutra su bile neke NN zute! ( kasnije na karatnoj zlatarskoj vazi doznajem da su pohabane tezile 7.47gr...)
...odem ja na preporuku kupiti znaci 7.5 gr... i fino uzmem rms rolice (crne!) ... ( za koje kasnije utvrdim da su lose? i da neodgovaraju?)
radi se o tome da sam prije neko vrijeme radio nekakakv servis motora... postoji tema o tome, u nadi da upravo rijesim taj problem sa ubrzanjem i rupom u medjuubrzanju!
...kako sam servis tokarenje radilice i sl... nisu otklonili kvar nakon dolaska sa servisa ja izbezumljen po prvi put rastavim vario i vratim stare pohabane rolice... i samo cu reci da je skuter bio kao nov (kvar otklonjen, brzo i jednostavno)!!!... nakon prijedjenih nekih 500km rolice su bile stvarno za baciti pa sam opet otisao kupiti rolice ovaj put nesto lakse rms 6.3gr zute...
sa ovim laksim rolicama skuter ide jednako dobro kao i sa onim NN jedino u startu ima nekakvu rupu ( dere se, a ne povuce odmah!)
...e sada u ovlastenom servisu me zele oguliti trazi me broj sasije, prometnu, bla bla... trazi tocan model i naziv variomata, remena, kvacila, bolcne, nekakve dimenzije i sl...
a jedan poznanik mi je samo rekao da uzmem rolice 7.5 gr ili 7.7 ali sa tim zutim vanjskim dijelom...
?
e sada opet oprostite zbog dugog teksta... ali da li moze stvarno biti do boje rolina ili nesto takvo jer u brodu nista osim RMS rolina nemogu nabaviti...