Tehnički kutak > Injection

"Planinarenje" sa paljenjem Di tech

<< < (4/11) > >>

Lenko:
Ne, sve je serijala osim ZX-a.

ive_91:
ovako napravi. operi dobro sve oko kompresora skini ga dole i isperi sa mjesavinom dobro napravi mjesavinu jedno 10% i odobro sve operi ispusi zrakom i stavi ga gore na skuter i dok verglas pusi zrak u kompresor (nemoj naslonit nego pusti sa par mm udaljenosti. stavi novo crijevo gore al nemoj ga fixirat na kompresor.
ispusti gorivo iz rezervara i skini casicu i skini regulator tlaka goriva i sve dobro isperi u cistom benzinu onda uzmi nesto cistog benzina i uljevaj u crijevo kompresora koje je spojeno na glavu i dobro ispusi zrakom i tako par puta dok nebude sve cisto. vrati sve gore i verglaj dok ne upali.. i probaj ugrijat svjecicu upaljacem da bude vruca i brzo je usrafi i onda zaverglaj i ak upali vozi se

Lenko:

--- Citat: ive_91 - 04 Svibanj, 2011, 13:46:57 ---ovako napravi. operi dobro sve oko kompresora skini ga dole i isperi sa mjesavinom dobro napravi mjesavinu jedno 10% i odobro sve operi ispusi zrakom i stavi ga gore na skuter i dok verglas pusi zrak u kompresor (nemoj naslonit nego pusti sa par mm udaljenosti. stavi novo crijevo gore al nemoj ga fixirat na kompresor.
ispusti gorivo iz rezervara i skini casicu i skini regulator tlaka goriva i sve dobro isperi u cistom benzinu onda uzmi nesto cistog benzina i uljevaj u crijevo kompresora koje je spojeno na glavu i dobro ispusi zrakom i tako par puta dok nebude sve cisto. vrati sve gore i verglaj dok ne upali.. i probaj ugrijat svjecicu upaljacem da bude vruca i brzo je usrafi i onda zaverglaj i ak upali vozi se

--- Kraj citata ---
Au  bato, j#bo si mu kevu ! Ovo je za mene puno ! Aj da se upustim u to planinarenje, ali ja ne znam ni pola delova koje si nabrojao, a kamoli da ih rasturam i perem. Doduše, majstor sam za rasturanje (ko nije ?) ali se bojim da ne bih znao da vratim sve kako je bilo ! A znajući sebe, sigurno bi bilo viška delova !

Iwo SR Tuono:
 ;D ;D

ako je svjećica zalivena očito kompresor ne baca dovoljan tlak zraka

ja bi prvo tijelo injektora i injektore pogledao i kompresor a onda dalje

Lenko:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 04 Svibanj, 2011, 14:07:40 --- ;D ;D

ako je svjećica zalivena očito kompresor ne baca dovoljan tlak zraka

ja bi prvo tijelo injektora i injektore pogledao i kompresor a onda dalje

--- Kraj citata ---
Kako da dođem i do jednog i do drugog inektora ? Da lo mogu da izvadim, očistim i vratim kompresor ? Kako da znam da li je ispravan ili ne ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju