Tehnički kutak > Injection
"Planinarenje" sa paljenjem Di tech
JogFromYamaha:
na bloku motora ti je okrugli tamo s strane zadnjeg kotaca
http://2.imimg.com/data2/AK/LR/IMFCP-2236080/ca-250x250.png
Lenko:
Našao sam kompresor. Ima ravnomerne prašine okolo, što mi govori da nema rupice. Verovatno bi bila razlika ako negde ima razlike u pustanju vazduha. Svejedno, ukolko mi dozvoli plastika kojom je pokriven da je ne skidam a i auspuh, probaću da ga malo dotegem, čisto da overim. Skinuo sam poklopac air boxa, pa probao da verglam. Naravno, neće. Kad sam skinuo svećicu, vidim samo da je trećina do polovine svećica zalivena benzinom. Ima li to kakve veze ?
Lenko:
--- Citat: karambaVK - 04 Svibanj, 2011, 07:59:13 ---od termogrupe ;D
svuci cilindar i pregledaj da li ima risova i tragova ljepljenja.
Ako su klip i cilindar iole dobri kupiš nove karike i tjeraj!
E da!
Obavezno probaj propuhat onu tanku prozirnu cjevčicu što ide od pumpe ulja na prirubnicu.
Ja sam na zadnjem ditechu imao slučaj da je ona bila zaštopana i nije ulje dobivao.
--- Kraj citata ---
Vidi: da je nešto od toga, on nebi mogao da ide kao što ide. Kad ga upalim, sve je ok. Ide fenomenalno, ne gubi snagu, nema dima, jede asfalt. Da je bilo šta sa karikama ili klipom, cilindrom, verovatno bi se videlo i osetilo u vožnji (po meni).
Lenko:
Palo mi na pamet da možda crevo od kompresora negde falšira. Kako imam u rezervi oko 1,5 m. ajd da ga zamenim. Kad sam ga skinuo sa kompresora, na metalnom nastavku gde je bilo crevo, vidim neko tamno ulje. Otkud to tu ? To sam obrisao i stavio crevo. Prilikom verglanja, ništa. Opet neće. Kako da proverim da li ima dovoljno kompresije, da li mi je kompresija ok ? ?
vktr:
a jesi ga nakitio :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju