Znaci ima san oni quadro stari dvd player od 200kn i taj je sve guta,sve filmove sve formate sve zive titlove i ostalo,a onda san kupia novo kucno kino LG i bome nece mi na svakon divxu ucitat title,e sad negdi san procita da je to mozda do toga jer ime filma i ime titla mora u slovo bit isto,i onda san kod przenja tako i stavlja,al opet mi zna ne ucitat title i tako.. e sad jel ima koja shema di moran pazit koji format titlova da skidan .srt .txt .sub ,da nije mozdau tome problem ili sta drugo?
e sad jos jedan problem s titlovima jebenin
uzea san televiziju grundig s integriranin citacen divx dvd filmova i sad kad gledan tv programe normalne nova tv rtl i slicno onda su mi slova normalne velicine i vidin ih procitat s neke udaljenosti,a cin stavin divx unutra slova budu tako mala da me nakon po ure filma zaboli glava do te mjere da iskljucin titlove jer su premala slova,isprova san sve moguce funkcije na televiziji da doden do povecanja titla i nigdi nac di se moze,cak se i rezolucija moze minjat i zoomirat al slova ostaju ista
danas san ubacia dvd unutra i mrvicu veca slova su nego s divx filmovima,al opet to nije ni blizu velicine koje reproduciraju na hrt u rtlu i novi
ima li koja opcija da ta slova budu veca npr ko sta ui bs playeru opalin slova koje god velicine ocu
ili kod przenja divx filmova jel ima koji program u kojem mogu editirat titl i prominit velicinu slova da bude veca kad se na televiziji film reproducira