Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
maže 8l gradske.
ma kakvih 8 L meni troši 5.5 litara,moj vxr
stefek ima cudan smisao za humor
jena from da garaž....
hhhaaaahhahaaaa.....da vas sad čujem.....full rezervar....330 km... =) a bilo je i ganjanja....nisam ga štedil!!
svaka čast znači prosječna potrošnja 3.6 l,ako se ne varama priznaj da si ga dvaput tanko ,ili si ugurao još jedan rezervoar pod sic
Po slikama apoteka svaka cast
Kao xenom ruzno izgleda na slici, a 6000k je..
baš to,po slikama btw,mogel si det slike od 16mb,hahaha
pak zahebavaš....normalno da je apoteka!!!! a slike su ok....kaj se žališ...bar ti imaš ekran ko vjetrobransko staklo od škode!!
xenon je zakooooon
je jer vozit runnera s obicnin svitlima je ko corava kokoš,pa nek mi neko kaze da ne stavljan xenon jer neman lecu..to su pi*darije,razlika je nebo zemlja u jacini svjetlosti,a sad neke price o bespotrebnon rasprisivanju svjetlosti i ometanju drugih u prometu skroz padaju u vodu jer s lecon i bez po nasin divnin cestama motor poskakuje i vilice rade gore dole tako da se svakako ometaju vozila iz suprotnog smjera..
da,al s lečom je to druga stvar..ona usmjeruje svjetlost di treba pa onda po tvojoj teoriji zasmeta tu i tam..a bez leće smeta stalno..ja vozim ciglu sa sobom,dok naleti neko tak sa xenonom bez leće,gađam ga u glavu pa da vidimo kome ća da zasvetli