Tehnički kutak > Garaža

^^VxR^^

<< < (27/34) > >>

[SB]Replica 180:
posto Glavonja ima obje 12 zoll , onda bi s battlaxom rasprava koje gume treba imati , trebala bit zavrsena  :hello:
a ovi pljuvaci po mc29, ocito imaju bjesne strojeve  :dontknow: meni je bas dobra  :frajer:

B.E.R.O.:

--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 25 Travanj, 2012, 15:12:04 ---ahahhahaahhahahaa  :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: imal sam upravo taj model na sp50 i gume su blago rečeno smeće!!!!!  :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

--- Kraj citata ---
Nisi imao Racing Soft sigurno ta guma drzi,jako je mekana i doslovno kad naglo zakocis otkine se pola gume.
Ali jako dobro drzi,govorim ti iz vlastitog iskustva.
obicni MC16 nevalja k...,obicni MC16 je 200 kn a racing soft 400 kn kom.
Ista stvar je i za Dunlop dok je nova tu i tamo drzi kasnije uzas.
Bridgestone valja svaki model,ali i cijena je dobra.
 :icon_thumright: :icon_thumright:

MC 29 na manjim kubikazama se pokazao kao dobra guma.
 :icon_thumright:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 25 Travanj, 2012, 22:01:24 ---posto Glavonja ima obje 12 zoll , onda bi s battlaxom rasprava koje gume treba imati , trebala bit zavrsena  :hello:

--- Kraj citata ---
Da,da Battlax i poslije toga nijednu drugu gumu nece htjeti uzeti!!!   :headbang: :headbang:
I nece ga dva para izaci 500 kn vec 800 kn.
 :toothy12:

^^GlavonjA^^:

--- Citat: B.E.R.O. - 25 Travanj, 2012, 22:04:45 ---Nisi imao Racing Soft sigurno ta guma drzi,jako je mekana i doslovno kad naglo zakocis otkine se pola gume.
Ali jako dobro drzi,govorim ti iz vlastitog iskustva.
obicni MC16 nevalja k...,obicni MC16 je 200 kn a racing soft 400 kn kom.
Ista stvar je i za Dunlop dok je nova tu i tamo drzi kasnije uzas.
Bridgestone valja svaki model,ali i cijena je dobra.
 :icon_thumright: :icon_thumright:

MC 29 na manjim kubikazama se pokazao kao dobra guma.
 :icon_thumright:

Da,da Battlax i poslije toga nijednu drugu gumu nece htjeti uzeti!!!   :headbang: :headbang:
I nece ga dva para izaci 500 kn vec 800 kn.
 :toothy12:

--- Kraj citata ---

čekaj ti buš mene učil govoril kaj sam imal na skuteru....spusti se na zemlju i slušaj malo druge kaj govore...pun qurac mi je više tkvih...nisi imal ovo sigurno, a nikad ni vidi skuter!!! DA IMAL SAM RACING SOFT!!!

B.E.R.O.:

--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 25 Travanj, 2012, 22:09:39 ---čekaj ti buš mene učil govoril kaj sam imal na skuteru....spusti se na zemlju i slušaj malo druge kaj govore...pun qurac mi je više tkvih...nisi imal ovo sigurno, a nikad ni vidi skuter!!! DA IMAL SAM RACING SOFT!!!

--- Kraj citata ---
Da ja bum te ucil sta si imal na skuteru,nisi imao racing soft da si imao nebi govorio da je losa guma.
Ali eto ako si imao reci mi koja je razlika izmedju nje i obicne MC16 (ali nemoj googlat prije toga  :toothy12: )??
Sigurno si imao neku besnu talijansku masinu pa ti ta guma nije dobro drzala.  :toothy12: :toothy12:
I ne deri se,izdrkaj pa se vrati nazad da smiris malo zivce!!!
 ;D

^^GlavonjA^^:

--- Citat: B.E.R.O. - 25 Travanj, 2012, 22:28:58 ---Da ja bum te ucil sta si imal na skuteru,nisi imao racing soft da si imao nebi govorio da je losa guma.
Ali eto ako si imao reci mi koja je razlika izmedju nje i obicne MC16 (ali nemoj googlat prije toga  :toothy12: )??
Sigurno si imao neku besnu talijansku masinu pa ti ta guma nije dobro drzala.  :toothy12: :toothy12:
I ne deri se,izdrkaj pa se vrati nazad da smiris malo zivce!!!
 ;D

--- Kraj citata ---

Normalno da nisam imal francusko smeće!!!  :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju