Tehnički kutak > Garaža
^^VxR^^
B.E.R.O.:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 25 Travanj, 2012, 22:33:13 ---Normalno da nisam imal francusko smeće!!! :laughing11: :laughing11: :laughing11:
--- Kraj citata ---
Hahahahaaa.... bas je smijesno. ::) :sad3:
Ako nisi imao kako onda mozes govoriti za nesto da je smece!!!?? :drunken_smilie: :dontknow:
Nisi mi odgovorio na pitanje??
:icon_scratch: :laughing3:
intoxic:
Ljepo ocuvano ;)
Gumu neki Bridgestone i miran ;)
^^GlavonjA^^:
--- Citat: intoxic - 27 Travanj, 2012, 17:15:06 ---Ljepo ocuvano ;)
Gumu neki Bridgestone i miran ;)
--- Kraj citata ---
fala :icon_thumright: ja sam prezadovoljan....mislil sam zeti bridgestone al mi je bila malčice preskupa.... :hello:
Kmich83:
Ja isto na svojem imam nove Dunlopice i prezadovoljan sam, nakon 2tkm su još uvijek ko nove -bar mi se tak čini. Vozil sam se s njima i na minus temperaturi i bile su ok, po mokrom treba više paziti ali to je skuter a ne auto.
Prije toga sam imal savu - (org. ugrradnja na vxr-u) je bile su stare ali su proklizavele i u zavoju i kod kočenja.
Inače lijepi skuter.
:hello:
^^GlavonjA^^:
--- Citat: Kmich83 - 27 Travanj, 2012, 21:47:09 ---Ja isto na svojem imam nove Dunlopice i prezadovoljan sam, nakon 2tkm su još uvijek ko nove -bar mi se tak čini. Vozil sam se s njima i na minus temperaturi i bile su ok, po mokrom treba više paziti ali to je skuter a ne auto.
Prije toga sam imal savu - (org. ugrradnja na vxr-u) je bile su stare ali su proklizavele i u zavoju i kod kočenja.
Inače lijepi skuter.
:hello:
--- Kraj citata ---
upravo to....fala! :hello:
P.S. radovi na skuteru su u tijeku!! :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju