Tehnički kutak > Garaža

^^VxR^^

<< < (26/34) > >>

pralas:
ako se ne varam tvoje oba dvije felge su 13 cole,a za tu dimenziju imaju molasice/battlax/mc29 i ti od svih guma uzmes dunlop,za koga vec svi govore da ne valja,osobno ga nisam probao pa ja necu kritizarati gumu ali ne bi ostali lagali,uglavnom budes vec sve vidio nakon 3tkm  :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: pralas - 25 Travanj, 2012, 16:23:44 ---ako se ne varam tvoje oba dvije felge su 13 cole,a za tu dimenziju imaju molasice/battlax/mc29 i ti od svih guma uzmes dunlop,za koga vec svi govore da ne valja,osobno ga nisam probao pa ja necu kritizarati gumu ali ne bi ostali lagali,uglavnom budes vec sve vidio nakon 3tkm  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

felge su 12 cola..to nie bitno..nego to da svi uzdižu tu mc 29 a valja k**ra*..nit je kaj bolja od dunlopa.to sam ja videl na svom skuteru i na još 2 3 koja sam servisiral.

zvonkec_92:

--- Citat: steeef - 25 Travanj, 2012, 15:12:55 ---na pedestki je mozda dobra al na vxru s multivarom nakon niti 2 tkm  pocela klizat ko mutava,znaci niti sezonu nie izdrzala..slicno je bilo i meni na spu.

--- Kraj citata ---
i ja sam imal mc29 i meni ta guma nevalja, goli k... skliže se previše.. mc16 je dobra guma..

igor.sb:
mc 16 obicni je dobar kad je nov i ako ti ju poklone  :toothy11:

Gianelli extra77:
to za savu mc29 je istina ja je imam dobro drzi dok je cesta hladna ali kad se ugrije vise je nemozes drzat to samo klize
dobra guma je battlax bt 30 super drzi ima je frend na spu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju