Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Preporuka autoskole u Zagrebu  (Posjeta: 1589 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline zich

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • Propali profesor
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Preporuka autoskole u Zagrebu
« : 29 Travanj, 2011, 17:32:27 »
Moram poloziti A kategoriju, pa jel imate neku provjerenu autoskolu, sa dobrim gazdom s koji se moze dogovoriti sve.
There is no replacement for displacement

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Preporuka autoskole u Zagrebu
« Odgovori #1 : 29 Travanj, 2011, 18:21:19 »
Moram poloziti A kategoriju, pa jel imate neku provjerenu autoskolu, sa dobrim gazdom s koji se moze dogovoriti sve.

A kaj bi ti dogovarao?
Mogu ti preporucit jedino da nadjes autoskolu ciji je instruktor motorist kako bi te donekle naucio vozit i uputit u potencijelne probleme za vrijeme voznje. A ne da ti bedak kaze da se vozis sredinom prometnog traka ili jos gore - s desne strane jer ces tako gotovo sigurno past s motora (soder, blato, ulja...)

U svakoj autoskoli ces morat platit sve satove voznje pa onda bolje da na njima nesto i naucis nego da ih samo platis i izadjes na ispit

Offline zich

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Propali profesor
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 29 Travanj, 2011, 18:27:43 »
Sumnjam da cu u autoskolo nauciti voziti, nakon 8 godina B kategorije i 10 god motora, bit ce tesko ponovo u skolu, ali jebi ga....

Jebada je kaj treba slusat instruktora, i gledat retrovizore i mrtve kuteve

Bitno mi je samo da ja mogu odvozit onih 15 sati u kratkom vremenu i da mogu na ispit, da mi kaze neke cake i to je to. A platit se mora....
There is no replacement for displacement

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #3 : 29 Travanj, 2011, 18:31:31 »
Sumnjam da cu u autoskolo nauciti voziti, nakon 8 godina B kategorije i 10 god motora, bit ce tesko ponovo u skolu, ali jebi ga....

Jebada je kaj treba slusat instruktora, i gledat retrovizore i mrtve kuteve

Bitno mi je samo da ja mogu odvozit onih 15 sati u kratkom vremenu i da mogu na ispit, da mi kaze neke cake i to je to. A platit se mora....

A cuj, ja sam to odradio u autoskoli na Kaptolu, zapravo, kod kaptol centra (nemrem se sjetit imena autoskole). U strojarskoj ulici im je poligon i odvozio sam par sati i na ispit.
Ni sam nisam vjerovaokoje sitnice su vane u voznji. Kod zaustavljanja obavezno lijeva noga na pod, kod kretanja desna, drzanje u sredini trake, okretanje glave kod prestrojavanja i sl. toliko da ti vrat pukne i sl...

Offline Hinjavac

• OPREZ na tržnici
  • forumski biciklist
  • *
  • Mjesto: Capljina/Metkovic/Zagreb
  • Moj Skuter: VXR
  • MojSetup: Malossi:tork,multivar,delta,belt i filteri oba dovoljno za sad
  • MojSpuh: Serdarevi?
« Odgovori #4 : 30 Travanj, 2011, 23:51:11 »
ja sam ti vec rekao sve o tome
Letio sam i sa trosovincem a ne sa 2 tocka.

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #5 : 30 Travanj, 2011, 23:57:56 »
sretno jel ja samo kako znas polago to pa nakraju dobio A1 sad opet polagat jedno te isto e jesu lopovi svaka im cast
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD