Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Eto tako ja kupim skuter za 500 eura...........  (Posjeta: 12785 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline brzi46

• Tržnica : (-1)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: malaguti f15 firefox
  • Moja Kaciga: suomy
Eto tako ja kupim skuter za 500 eura...........
« : 29 Travanj, 2011, 13:06:02 »
Pozdrav...evo moje price,kupio sam malagutia F15 crveno srebrnog 99. god. nisam ni znao da je decko clan ovog foruma,zove se marin-w tu na forumu...da prijedemo na stvar,dakle motor sam kupio sredinom travnja 2011.,imao je neke sitnice koje sam rijesio,cijena je bila dogovorena na nekih 500 eurica,ja sam se s motorom vozio tjedan dana ne znajuci sto ce mi se desit,vidio sam da je precvikana zica od temp. da ne vidim kad ce motor se pregrijat,srecom to sam zalemio i nakon toga odem an sljeme s ekipom i mucim ga po brdima i nije mi jasno kako motor guta vodu tolku iz kilera,da bi meni temp. usla u crveno ja do doma jedva,ceko sam da se ohladi i otvaram vodenu pumpu,propeler okrecem,skinem kompletan poklopac da bi iza imo kaj vidjet na paljenju fale sarafi s gumicama oni cudni kaj pokrecu vodenu...motor mi je nabijo pritisak i na iberlauf baco svu vodu,sam sebi se cudim kako sam se vozio po gradu tjedan dana bez hladjenja...trenutno sam lud..sarafi dodju 210 neki moram ih narucit i ono nabaso sam ko ŽUTI nadam se da se nije spigala glava il nes...jel mali radi normalno......ako ima ko sarafa tih za minarelli nek mi javi na PM.........eto tolko...a decko ce bit posjecen cim ovo zavrsim..:))
« Zadnja izmjena: 29 Travanj, 2011, 17:19:22 brzi46 »

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Ekipa pazite kad kupujete skuter za 500 eura !!!!!!!
« Odgovori #1 : 29 Travanj, 2011, 13:09:45 »
Kupio si skuter star 12 godina i ocekujes da ce bit ko nov?

Ako nadjes takvog, javi - ja bi kupio  :icon_biggrin:

Offline dino-vk

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: VKCI
  • Moj Skuter: Yamaha xt660x
  • Moja Kaciga: Suomy
  • MojSetup: da 2
  • MojSpuh: Akrapovič
« Odgovori #2 : 29 Travanj, 2011, 13:16:31 »
Kupio si skuter star 12 godina i ocekujes da ce bit ko nov?

Ako nadjes takvog, javi - ja bi kupio  :icon_biggrin:
I jos za 500 e.... :icon_scratch:
Mi trčimo za srećom,a nesreća za nama!!!

Offline edo haker

• Tržnica : (+5)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Zgb Bronx
  • Moj Skuter: Yamaha Neos LC
  • Moja Kaciga: ixs hx224
  • MojSetup: Malossi Sport Lc
  • MojSpuh: Techngas RS II
« Odgovori #3 : 29 Travanj, 2011, 13:17:27 »
polovni je skuter macak u vreci...a i alfa ti je dobro rekao...

ti si kriv sto nisi vidio sta kupujes, nije kinez kriv sto ima tvrd sic kriv si ti sto kupis kineza i onda psujes kak ima tvrd sic :-d (karikiram naravno)

a i sta je 200kn ??? ocekujes da imas ulaganja sta god kupio...
:-P jebe se mene

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #4 : 29 Travanj, 2011, 13:18:02 »
zamjeni vijke i gas. Komplet termogrupu nadjes za 200kn.

Offline brzi46

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #5 : 29 Travanj, 2011, 13:21:19 »
ma da ne ocekujem nov skuter za te novce i tu godinu...al nemres mi podvalit smece koje je skrpano da se proda i da zacvika i da onda tek ulozim para kolko sam ga i platio...pa to treba ubit i u djubre zakopat!

Offline zL!Ko

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • volim ritam roka i turbofolka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Crikvenica
  • Moj Skuter: DT 125
  • Moja Kaciga: bez vizira
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ser.
« Odgovori #6 : 29 Travanj, 2011, 13:38:16 »
jesi mogo kupit baotiana novog za te pare i imat nov motor.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #7 : 29 Travanj, 2011, 13:40:55 »
ma da ne ocekujem nov skuter za te novce i tu godinu...al nemres mi podvalit smece koje je skrpano da se proda i da zacvika i da onda tek ulozim para kolko sam ga i platio...pa to treba ubit i u djubre zakopat!

A gle, ja sam prodao jedan od najurednijih NRGova u HR (ako ne i najuredniji) koji je desetine tisuca km odvozio bez i najmanjeg problema pa je ubrzo (nakon niti godinu dana) propisala brtva glave motora. Desi se.... Sve sto radi je podlozno kvarenju.

Jedino ako je bivsi vlasnik presutio problem za kojeg je znao umjesto da ti je rekao da postoji....
Al ne pricamo o velikim novcima - pa jedan set guma te kosta vise nego to sredit

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #8 : 29 Travanj, 2011, 13:58:49 »
aha... znaci.. kupio si skuter za 500 eura i sad moras dat jos 200-300 kn u njega i sve bu normalno..
Da, to je veliki problem. Ja nezam kako vi se nosio sa time.. to je zbilja ono... necuveno za 12 godina star skuter..

j#bote daj ono grow up.. kaj si ocekivao?
Da ces doc kupit skuter i da bu ti frajer sve rekao... Sry to break your bubble ali danas to tak svi rade..
Uzmi prodaju auta kao primjer.
Nitko ti nece rec, da sjebano je ovo, sjebano je ono... itd.. jbg.. zamaskira se i moli se boga da neki mulac to nece vidjeti..
Zivis na balkanu i sad se cudis ko pura dreku kak ti je on podvalio..
Nije ti podvalio.. Ti nisi pazio..
Oprosti all ja da kupujem skuter i da vidim da je zica od temp. cviknuta smrdilo bi mi nesto. Nije precvikana bezveze itd..
Precvikana je da ne pokazuje pravu temperaturu..
Nitko ttebi nije naslonio pistolj u glavu i rekao "ovo moras kupit"..

Drugi put malo vise pazi...
Ili se nemoj ciganit za novce pa kupi nesto novije ili od nekoga kog znas da pazi na skuter itd...

Trziste je wild west... sam si si kriv
taj sam

Offline vale_vx

• forumski biciklist
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 300 I.E.
« Odgovori #9 : 29 Travanj, 2011, 14:00:56 »
skuter star 12god, plaćen 500€ kojeg si ti sam vidio, probao i kupio?
i sad imaš trošak od koliko? 200kn? i prijetiš se čovjeku od kojeg si kupio skuter da ćeš ga posjetit? sigurno imaš 15god i sad si nadobudan kako bi nekog tukao jer si ti sam kupio skuter?
lijepo ti je netko napisao da si mogao kupit baotiana novog za te pare pa kad ti nešto krepa žalit se pevecu

ljudi kupuju aute od 20000€ pa se opet kvare, kao i sve ostalo što vozi, i od toga se nemože pobjeć
rab

Offline brzi46

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #10 : 29 Travanj, 2011, 14:12:47 »
alo alo..nisam balavac neki od 15 godina,punoljetan sam,nije samo 200kuna popravka,imam joj 500kuna ulozit i na vilicu i amortizer zadnji,rolice su potrosene,i jos neke gluposti na masini....kaj je najbolje motor je kupovo moj stari bez mene jer ja nisam imo vremena otic ga pogledat..kaj je moj stari znao di je temp. i zakaj ne radi...daleko od toga ne ocekujem previse ali nemres skrpat motor i uvalit ga mom starom i smijat se kad ce zacvikat i ne javljat se..a meni je to dovoljno da to rijesim s njim...nije mi problem obet iz ZG-a doc do rijeke....

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #11 : 29 Travanj, 2011, 14:17:02 »
...imam joj 500kuna ulozit i na vilicu i amortizer zadnji,rolice su potrosene,i jos neke gluposti na masini....

Opet se vracamo na godiste skutera - naravno da troskovi postoje. I racunaj da njihovim popravkom ne bacas novac nego ulazes u svoju sigurnost. Dovoljno je zbog tih kvarova jednom (i to lagano) past pa da ti par dana bolnice ako nemas dopunsko zdravsveno osiguranje kosta vise od par takvih skutera.

Samo, to dovodi i do slijedeceg zakljucka... Za duplo vise novaca (sto u biti i nije puno) si mogao kupit 3-4 puta mladji skuter. Tu sad moram kukak kako sam svoj skut star 5 godina (i to bonbon stanje sa tuning dijelovima) dao za ispod soma eura, a ironija je da sam ga prodavao mjesecima i osim decka koji ga je kupio, zapravo nije bilo zainteresiranih
I ono najsmijesnije... Sad kad vidim da mi je trosak motora godisnje oko 15.000-20.000 kn (bez opreme), zao mi je kaj sam skut uopce i prodao, jer da ga koristim uz motor, u godinu dana bi ga "ustedio"  :toothy12:

I fakat razmisljam o kupovini polovnog nrg powera... Za po gradu super skut, a motor za vece djireve
« Zadnja izmjena: 29 Travanj, 2011, 14:23:51 3alfa3 »

Offline vale_vx

• forumski biciklist
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 300 I.E.
« Odgovori #12 : 29 Travanj, 2011, 14:23:27 »
ma da imaš i 45god, ponašaš se s tim izjavama i prijetnjama gore od balavca.
tko ti je kriv što nisi išao gledat motor koji kupuješ, mogo si onda poslat ćoravu babu da ga kupi pa onda reć da nešto ne valja.
ja mogu prodavat potpuno sjeban motor po XXX cijeni i ako ga netko želi kupit, će ga kupit, onaj tko neće će ić dalje i gledat bolji, noviji, uščuvaniji
mogao si kupit 2009 god, pa bi možda imao manje problema, iako sve ovo što si naveo za skuter star 12god je pičkin dim, i možeš se lupat nogom u guzicu što te čeka samo toliko troškova

bilo je već ovakvih likova po forumu, koji sami kupe skuter i onda dođu na forum kukat kako je propišana vilica ili slabo vuče, a kao da to sami nisu mogli vidit i zaključit.
ako se ne razumiješ u ono što kupuješ vodi sa sobom mehaničara ili onog tko se kuži, ili odi u salon i kupi novo pa budi zadovoljan
rab

Offline Arhont

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #13 : 29 Travanj, 2011, 15:00:56 »
A j%bote, još moraš i rolnice mijenjati? pa kakve su to kad se poderu u 12 god. i pakne, i gume i ko zna šta još nije "serijsko" na tom skuteru... J%beš i skuter, i lika koji ti je to prodo, i sve...  živio Balkan, Europa je naje%ala kad im dođemo!
"Alea iacta est!"

Offline Dzo

• forumski biciklist
  • Ne brze od zivota.
  • Mjesto: Mladenovac
  • Moj Skuter: -
  • Moja Kaciga: -
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #14 : 29 Travanj, 2011, 15:08:05 »
Ja mislim da vi, namerno ili ne, propustate poentu teme. Poenta je da je decko mozda samo hteo napomenuti da pri kupovini skutera od 500 evra treba otvoriti 4 para ociju. To je sve.

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #15 : 29 Travanj, 2011, 15:34:13 »
Ja mislim da vi, namerno ili ne, propustate poentu teme. Poenta je da je decko mozda samo hteo napomenuti da pri kupovini skutera od 500 evra treba otvoriti 4 para ociju. To je sve.

NE  nego poanta je u tome kad kupujes polovno ne bitno koliko je staro

prije nego se mislis vozit prvo ga pregledas

a od rekla kazala rađeno ovo rađeno ono ne vjeruj nikom

tema je ono glupa  :dontknow:
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #16 : 29 Travanj, 2011, 15:44:21 »
Ja se slazem s likom jer ga je mogao barem upozorit na stanje vodene, kome bi samo palo napamet sklopit vodenu bez tih sarafa, ja da idem fusharit ili stogod, stavio bi barem obicne sarafe samo da se okrece vodena, koda moraju bit sarafi od 200kn...

Offline BilyPiton

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Banned!
    • Ubizec-Soft.com
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Tomos Atx e90
  • Moja Kaciga: uvjek na glavi!
  • MojSetup: Nema kite!
  • MojSpuh: MF3 Power
« Odgovori #17 : 29 Travanj, 2011, 15:53:58 »
nejverujim kakvih tulipana ima :nono:

kupi skuter 12g i ocekuje  da sve valja, i jos se prijeti  :laughing7:  balavci  :angry7:

ja uvjek kad nesto kupim ulozim gro para u to i onda prodam jeftinije i jel me kupac pita kolko sam ulozio i kolko me kostalo? NE, boli ga k...
Izrađujem WEB stranice! Zakup domena, hostinga... više info na pm!

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #18 : 29 Travanj, 2011, 16:01:20 »
nejverujim kakvih tulipana ima :nono:

kupi skuter 12g i ocekuje  da sve valja, i jos se prijeti  :laughing7:  balavci  :angry7:

ja uvjek kad nesto kupim ulozim gro para u to i onda prodam jeftinije i jel me kupac pita kolko sam ulozio i kolko me kostalo? NE, boli ga k...

Ja kupujem samo novo, a ak kaj rikne - garancija  :toothy12:

Offline ghostrider92

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Moj Skuter: Runner SP180
  • Moja Kaciga: KBC
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: seriski
« Odgovori #19 : 29 Travanj, 2011, 16:03:15 »
da i htio je ispast frajer tu kad je izjavio da ce ga ic posjetit... mislim,ko da mu je fraer pobio pol familije...nije ga niko tjero da ga kupi...a ovo upozorenje za takve skut. stoji..