ja sam probavao sa tim dihtunzima ispod cilindra podic tajminge al nisam nista osjetio u performansama.. i s vremenom se stanje tako da nikakve koristi mi nije bilo od toga..
za pocetak moras znati kolika ti je visina ispusnog kanala. uzmi papir i izrezi ga na visinu kompletnog cilindra i uguraj ga u njega i zaljepi selotejpom da se ne mice. olovku mekanu i saraj uz rubove kanala da se ocrtaju linije. izmjeri visinu ispusnog i prelivnih da znas na cemu si. onda u kalkulatoru unesi te mjere da ti izracuna stupnjeve. tek onda znas koliko treba dizati.. jer nije ti isto da ti dignes 3mm i da ja dignem... koji auspuh imas?
i uzmi glavu, stavi svjecicu u nju i u injekciju natoci ulja i sipaj u glavu dok je ne zapunis.. imas u kalkulatoru marijevom metodu pleksiglasa i objasnjenje. onda mozes i kompresijski omjer izracunati
pa jel ti vidis da on trazi konkretne mjere sta koliko mora pobrusit
svaki cilindar i blok je prica za sebe, i nikad nije i niti ce biti potpuno isto, moze biti identicno ali isto nikad nije
Da,da vidim...Ja sam ispuh digao za nekih 1-1,5mm nije mi problem sad da ga odem skinut i da naturpijam jos 2mm al neka otom potom.
Mozda bi vise snage dobio kad bi stavio distancer mozda 1-2mm i skinuo toliko s vrha cilindra.
Sta ti mislis o tome?
Ili ona varijanta sa skidanjem s donje strane cilindra?
koji auspuh koristis?
ova metoda za skidanje s vrha cilindra ti automatski dize tajminge i ispusnog i prelivnih kanala, s tim da ne mjenjas geometriju kanala
ovu drugu neznam, treba bi to pitat nekoga jel funkcionira itd...
ali opet i svakako moras racunat po broju okretaja auspuha, jer ti je sve drugo pogadanje, a nise bas neki expert da iza sebe ima bar 100 sredenih cilindara koji su dobro napravljeni
jos jedan put procitaj, pa kreni radit jer je manja sansa da ces zajebat cilindar
po ovoeme sta si dosad napravija, mozes jos odnit cilindar da ti ga tokar skine s vrha za nekih 1mm i toliku brtvu podmistis ispod ili malo manju tako da ti na kraju skvis dode na nekih 1.1mm