Tehnički kutak > Tuning skutera
MHR Replica + ? (Yasuni R/City16/Carrera 16/PM71/SIP Performance)
Aprilia00:
je, c16 city je ko nardo, shot......znaci radilo bi ti odlicno...
Josip:
--- Citat: Aprilia00 - 28 Travanj, 2011, 19:27:10 ---je, c16 city je ko nardo, shot......znaci radilo bi ti odlicno...
--- Kraj citata ---
nije, ipak je nardo malo prejak za replicu.
da ne radi, radi i to lijepo, samo sta se potrosni dijelovi puno brze trose, i btw potrosnja mu je veca (6-6.5l)
napisa je covjek da ne ide na max, a carera 16 i city 16 je razlika mala, mislim da su decki pisali da city ima siri powerband te da ga je lakse ustelat i zbog toga je malo slabiji, ali u svakom slucaju overkill za repliku
Iwo SR Tuono:
ma daj molim te, ako nardo vozi na trofiju zašto nebi replicu vrtio kako spada, jači je i to je to, ako oćeš izvuć dosta iz kita nardo je way to go, ali pusti yasuni R, ne diraj ništa
auspuh od sipa izgleda koda sam ga ja vario u garaži elektroaparatom iz metroa od 100€ lol
ivanm:
baš to... 10500 okr maksimum... ide replica na 11300 al sve preko toga je overkill za klip sa dve karike..
due+ ima 1 kariku od 1mm a replica 2 po 1.5mm.. klip s jednom karikom napravljen je da se vrti i vrti..
maminjo:
--- Citat: ivanm - 28 Travanj, 2011, 22:57:30 ---baš to... 10500 okr maksimum... ide replica na 11300 al sve preko toga je overkill za klip sa dve karike..
due+ ima 1 kariku od 1mm a replica 2 po 1.5mm.. klip s jednom karikom napravljen je da se vrti i vrti..
--- Kraj citata ---
na koliko se okretaja vrti replica sa yasuni-R-om...mislim na 11000 može bez problema, ali na koliko bi bilo idealno?
I kako se ponaša yasuniR sa replicom uspoređujući sa sport kitu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju