Tehnički kutak > Tuning skutera

MHR Replica + ? (Yasuni R/City16/Carrera 16/PM71/SIP Performance)

<< < (7/7)

maminjo:

--- Citat: ivanm - 09 Svibanj, 2011, 13:44:44 ---okretni moment ne raste s okretajima, mislim da je tu negdje na 11t ko i na 8t okr.

--- Kraj citata ---

ma znam da ne raste, ali kako po papirima sve podatke stavljaju radi certifikata mislim da je veći okretni moment od 7.35Nm, jer velim ak neki slabi AC 125 4T ima 9ks i 10Nm, kak ne bi i replica imala bar toliko?

ivanm:
nema jer ima samo 68ccm i 2t je. 4t imaju vise momenta, tu je njihova poanta, dok cvaju treba razvrtavati da bi nešto više dao.

maminjo:

--- Citat: ivanm - 09 Svibanj, 2011, 13:54:37 ---nema jer ima samo 68ccm i 2t je. 4t imaju vise momenta, tu je njihova poanta, dok cvaju treba razvrtavati da bi nešto više dao.

--- Kraj citata ---

od kad 4T ima više momenta od 2T pričam sad o 50ccm??  

evo podaci, konkretno za potpuno isti model:  Sportcity one 2T Maximum torque at the crank: 4.40 Nm at 6,500 rpm, Compression ratio: 10,5:1

Sportcity one 4T Maximum torque at the crank: 3.66 Nm at 6,500 rpm, Compression ratio: 11,1:1

znači na potpuno istim okretajima 2T daje više momenta od 4T i to je u postocima dosta više- točnije 18% bolji i veći okretni moment

candide:
Da ne otvaram novu temu,
Kolika bi se vrtila replica uz city16 sa blokadom i bez nje?

wonderkid:
imas pm :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju