Tehnički kutak > Tuning skutera
MHR Replica + ? (Yasuni R/City16/Carrera 16/PM71/SIP Performance)
PanTheR_oo7:
Uzeo sam MHR Replicu za Ranera SP 2008
Imam Yasuni R, ali sam kontao uzeti nesto malo jače, pa ajde sta preporucujete... Nije mi u cilju da izvlacim MAX iz cilindra i spuha, mozda cak i ostavim R-a, ali evo ajde sta preporucujete...svidja vam se izgled, ili raspored snage po obrtajima...
Ako neko ima neku tabelu obrtaja/snage nek mi javi molim vas :)
MHR Replica + ??????
Yasuni
PM71
SIP Performance
3alfa3:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 28 Travanj, 2011, 16:13:16 ---Uzeo sam MHR Replicu za Ranera SP 2008
Imam Yasuni R, ali sam kontao uzeti nesto malo jače, pa ajde sta preporucujete... Nije mi u cilju da izvlacim MAX iz cilindra i spuha, mozda cak i ostavim R-a, ali evo ajde sta preporucujete...svidja vam se izgled, ili raspored snage po obrtajima...
--- Kraj citata ---
Kud ces bolje od Yasuni R-a u tom slucaju....
Ako imas viska novaca, kupi radje nove gume, remen, vodenu pumpu. Kostat ce te isto, a imat ces skut pripremljen za puno tisuca km...
walkay:
Ostavi Yasuni R gore, nemoj nista uzimati!
Aprilia00:
c16 city je taman za repliku ako oces da bolje ide
PanTheR_oo7:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Travanj, 2011, 16:15:00 ---Kud ces bolje od Yasuni R-a u tom slucaju....
Ako imas viska novaca, kupi radje nove gume, remen, vodenu pumpu. Kostat ce te isto, a imat ces skut pripremljen za puno tisuca km...
--- Kraj citata ---
sjecam se da si ti govorio da ti je draze voziti na R-u jer ne izvlacis max iz cilindra a ujedno mu i produzavas vijek trajanja :)
--- Citat: Aprilia00 - 28 Travanj, 2011, 17:07:58 ---c16 city je taman za repliku ako oces da bolje ide
--- Kraj citata ---
da li je Carrera 16 puno jaca od City16?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju