Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (72/118) > >>

balki:
Za rutu od 60km netrebas posebne pripreme ako ti je bic provjeren i pouzdan a dupe se naviklo na sic. Uvijek pa i tada ponesi set tiptop, pumpu i tool te znanje da ih upotrijebis;-) Ako putujes po danu namazi se kremom visokog faktora i ponesi 2l vode i neki "korni". Obavezno vozi u dresu zivih boja a ne u npr pamucnoj majci i hlacama i gace nek imaju "pelenu". + Kaciga i rukavice. To ti je minimum a ostalo po izboru. Od stvari u ruxaku proberi samo nuzno da nenosis "ko mlada" previse odjece i djidja. Pune baterije na mob i lampama. NE imati slusalice u usima tokom voznje.

zemo323:
hvala na uputama  :) Jos sam se malo bio raspita i otprilike sam iste odgovore dobio. Plan je poci ujutro oko 4-5h da izbjegnemo sunce i promet, u planu je rutu provesti okolnim selima.. Glavnom cesto samo ono sto moramo.
Biciklo je spremno sto se tice tehnickih stvari, jedino se za gume bojim jer su mi rekli da znaju samo odjednom ispusti  :dontknow:
Zato cu ponit 2 zracnice i sprej za krpanje (ako ga nadjem negdi) cisto nek se nadje. 
Najvise se bojim kako cu izdrzat toliko sjedenje na sicu, nisam bas nesto u zadnje vrime blizak sa biciklom   :toothy3:

evo  ruta

Poggiali:
nemojte preterivat sa magnezijem, da nebi doslo do sracke :D  Bolje popit dozu nakon neke vece kilometraze, bitno je da uvjek imate vodu sa sobom, pa svako toliko gutljaj, ne cekati da postanete zedni, jer je onda vec kasno, cim je prilika, punit bidone, flase...Kilometraza sa bajsom nije toliki problem, koliki je tempo, ak se vozite bez nekog forsiranja, moze se dosta vise preci, naravno uz dobru prehranu i uzimanje tekucina...

ziloryder:
U gumu stavi staru zračnicu pa svoju, ili vanjsku gumu uguraj u tu gumu ali moras obruc onaj zeljezni iskidat, nema bolje, I svakako preporucan iso sport, i corny imat uvjek uzase bogovski nešto!  :icon_thumright:

Ma meni je kad vozim biciklu na relacije duge dovoljno da se zamislim i mogu koliko god ocu,

Do sada sam radio 40km tura naprijed nazad i 50km tura naprijed nazad 50% uzbrdice

A sad ce bit 60km naprijed nazad, i nadam se da ce proc sve uredu, Kolko tanku gumu se moze stavit na 26" i kolko to uopce pomaze*?

Poggiali:
potpisujem za iso sport i corny... samo ja bi gledao ovaj od jamnice pro sport, posto iso sport koristi aspartam kao sladilo, dok u ovom to nisam vidio...
ja sam stavljao michelin xc road, 1.4 full slick, pumpaju se na 6 bara, razlika je poprilicna, manje se umaras, brzi si, manji ti je opseg kotaca, pa ce ti sama getriba bit kraca...prva je tolko kratka, da bi mogo po zidu vozit... e sad, makadam je zajeban... ako je grbavo, osjetis svaku neravninu dosta jace, mokar asfalt + uzbrdica, zna biti tricky

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju