Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (71/118) > >>

Poggiali:
ja napravio nekih 200km ove god, ne vozim se bas.. poceo sam trcati  :toothy11:

btw teteac, ne znam kakav je taj shimano acera, znam samo da je neka pocetna klasa :/ i nije napisao koji model shimano kocnica ima... znam da su osnovne shimano hidraulike imale problem sa pregrijavanjem... pocele bi propadati...   treba vidit u kakvom su stanju amortizeri, jer samo servisiranje bi moglo dici dosta cijenu...

[R]UNNE[R]:
.

zemo323:
Zdravo biciklisti  :hello:
U petak idem na jedan djir od 60km, idem do mora biciklom. Jel netko isao na nesto takvo?
Na sta treba obratiti pozornost kod takvih putovanja? Sta bi bilo korisno ponit?
Svaki savjet dobrodosao :)

ziloryder:

--- Citat: zemo323 - 18 Lipanj, 2013, 00:29:44 ---Zdravo biciklisti  :hello:
U petak idem na jedan djir od 60km, idem do mora biciklom. Jel netko isao na nesto takvo?
Na sta treba obratiti pozornost kod takvih putovanja? Sta bi bilo korisno ponit?
Svaki savjet dobrodosao :)

--- Kraj citata ---

I ja idem za mjesec dana na hodocasce od nekih 35-40km isto sam se neki dan mislo šta ću i kako ću!

Po meni triba se ponit pumpa, zračnica rezervna ako se guma probije, set kljuceva (standard 10',15') i to je too ako je bicikla u redu i vanjske gume i kocnice novije ;)
 i ostalo hrana i sve znas i sam šta moraš ;)

zrakoplovac:
sve navedeno i magnezij u bidon (protiv grčenja mišića)  :icon_thumright:
ja se sa svojom ekipom spremam do Trakošćana,cca 150-160 km,a do sad mi je oko 90 km najveći doseg,ali pošto bi ovo bila samo cesta ne bi trebalo bit problema  ::)
btw,jel vozil ko ovaj vikend kajkavijanu u vž-u?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju