Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (73/118) > >>

ziloryder:

--- Citat: Poggiali - 23 Lipanj, 2013, 03:22:23 ---potpisujem za iso sport i corny... samo ja bi gledao ovaj od jamnice pro sport, posto iso sport koristi aspartam kao sladilo, dok u ovom to nisam vidio...
ja sam stavljao michelin xc road, 1.4 full slick, pumpaju se na 6 bara, razlika je poprilicna, manje se umaras, brzi si, manji ti je opseg kotaca, pa ce ti sama getriba bit kraca...prva je tolko kratka, da bi mogo po zidu vozit... e sad, makadam je zajeban... ako je grbavo, osjetis svaku neravninu dosta jace, mokar asfalt + uzbrdica, zna biti tricky

--- Kraj citata ---

meni su oni svi dobri od one sive boce od 0.7l do onog zelenog na dudu!!

Auf full slick je predovra ima san je al malo izlizan asvalt il malo vode ko na klizalištu  :laughing7:
A meni je sada na mtb ja mislim 210 debljina originalne s njom dosle, drže cestu odlicno mozes lec u okuku bez problema i ne šlajfa na pjesku i makadamu, ali su dosta teške i za asvalt kao da imaju veliko trenje  :dontknow:

Al meni je vec sada kratka zato sta u 18 brzini uvatim full za čas

Poggiali:
ja se ne bunim, imam 27 brzina i ove 2.55 gume dodatno povecaju opseg :D

Nyzvo:
malo ste pretjerali za opremu za ovih 60km...
treba ti neka pumpica, zracnica-dvije(zakrpe eventualno) i uzmes si imbus 4/5/6 i to je to...eventualno bi uzeo alat za lanac za svaki slucaj... i naravno vode gro :icon_thumright:

ivanm:
i ja planiram stavit slick gume na stari mountinbike  jer se većinom vozim po  asfaltu na poso s posla.. mislim dosta opreme mi je novo na njemu i ide super al te gume me umaraju, imam continental traffic 2.1..

sad planiram wtb slick comnp 1.5.. mišljenja?

Poggiali:
mislim da su sve slick/poluslick gume ok do 1.5.. ja bi samo zaobiso continental, bio sam ih kupio, nakraju skuzio da su defektne i morao vratiti... ne znam odakle dobavljaju continental kod nas, ali cujem da su 90% bofl roba ... cak je i cijena cesto bila sumnjiva, jer bi bile poprilicno jeftinije kod nas, nego bilo gdje vani, sto je inace nemoguca stvar...znaci conti samo ako se izvana naruci...

schwalbe bi stavio na prvo mjesto kao proizvodjaca...a sad ostalo.. michelin, maxxis, wtb, kenda...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju