Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
ziloryder:
--- Citat: tajfun - 25 Travanj, 2013, 14:30:34 ---Na dropbike forumu ćeš nać sve što te zanima.Inače volane možeš nać po kutevima koji ti paše.Ono pod kojim kutem je prema natrag i prema gore,visina volana i širina
--- Kraj citata ---
Ma meni treba najobicnija samo da ide put gore! jer onako se zgobavio cjeli ......ovako nesto:
Pogledat cu svakako sada, fala na informaciji
balki:
Vozio sam dve sezone tubeless gume sa "mljekom" i nije bilo niti jednog krpanja (original tubeless kotači i guma a ne neka prerada) a vozilo se i više nego puno kvalitetnog XC-a tada.
Na trci u Dotrščini mi se radi pre slabo pumpane gume i bočnog slajdanja prednjeg kotača izula guma i ježa sam rodio dok sam ju uspio "zadihtati" u rub felge da se počne pumpati (mala ručna pumpa)
U svakom slučaju preporučujem tubeless!
josip46:
Ziloryder ako je ovo tvoja bicikla sa slike
Promini vilice i kupi vilice sa vecon sipkon i malo veci volan i ugodno vozis
Vozia san ove vilice smece najvece iz hervisa taman za dicu od 1-3 razreda osnovne sta znaju kocit zadnjon kocnicon
ziloryder:
--- Citat: josip46 - 25 Travanj, 2013, 17:54:30 ---Ziloryder ako je ovo tvoja bicikla sa slike
Promini vilice i kupi vilice sa vecon sipkon i malo veci volan i ugodno vozis
Vozia san ove vilice smece najvece iz hervisa taman za dicu od 1-3 razreda osnovne sta znaju kocit zadnjon kocnicon
--- Kraj citata ---
nije to moja nego takvu sipku volana trazin :icon_thumright:
te-te-ac:
jel ovaj bajs vrijedi ove pare ?? :dontknow:
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/super-akcija-prodajem-mtb-full-haro-oglas-6723139
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju