Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
MALES SR180r:
--- Citat: Poggiali - 27 Travanj, 2011, 17:07:29 ---Ovak imam pitanjce, vidim dropbike ne radi...
Trebao bi nove gume, a sad ne znam onu sirinu koju pisu, kolko je 2.5 jel to u incima sirina? :/
I sad, imam 2.1 gume, kak da znam jel ce mi stati 2.5 :) ?
focus northern lite bicikl je
http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5018
--- Kraj citata ---
dropbike je najmutaviji forum ikad napravljen ali radi,ja sam zadnje vrjeme svaki dan na njemu.... :laughing6:
Pupo:
--- Citat: MALES SR180r - 28 Travanj, 2011, 01:08:28 ---dropbike je najmutaviji forum ikad napravljen ali radi,ja sam zadnje vrjeme svaki dan na njemu.... :laughing6:
--- Kraj citata ---
Normalno da je tako kad je prosjek godina 13 :icon_biggrin:
zich:
Vozim je bicikle, eto imam jednog All Mountain, jednog kalsicnog XC i sad sam slozio SS za po gradu
zich:
--- Citat: Faba - 27 Travanj, 2011, 21:17:08 ---Kolko bi odprilike dosla zadnja felga s lananicima(mislim da je s lananicima) za Haro V1?
Tolko mi je spigana da sam moro skinut cijelu zadnju kocnicu da se uopce mogu vozit.
Predpostavljam da se felga ne da ravnat s obzitom da je aluminijska?
--- Kraj citata ---
Felga se da dobro izcentrirat, samo je u tvom slucaju vjerojatno pukla zbica i sve je pobjeglo.
Treba skinut gumu i zracnicu zMjenit zbicu i niplu i izcentrirat, mislim da ti za to decki u servisima uzmu 50 kuna max
MALES SR180r:
--- Citat: Pupo - 28 Travanj, 2011, 08:28:17 ---Normalno da je tako kad je prosjek godina 13 :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ma ok to mi je jasno ali da nemaju nekog moda il ko već mjenja taj forum da ga malo pojednostave.... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju