Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
Poggiali:
a jesi lik xD hahah
Ja sam samo jednom manje pao, na xc trci, sreca pa je bilo zbunje, tak da sam samo trnje vadio iz sebe :D
Faba:
Kolko bi odprilike dosla zadnja felga s lančanicima(mislim da je s lančanicima) za Haro V1?
Tolko mi je spigana da sam moro skinut cijelu zadnju kocnicu da se uopce mogu vozit.
Predpostavljam da se felga ne da ravnat s obzitom da je aluminijska?
Poggiali:
--- Citat: Faba - 27 Travanj, 2011, 21:17:08 ---Kolko bi odprilike dosla zadnja felga s lančanicima(mislim da je s lančanicima) za Haro V1?
Tolko mi je spigana da sam moro skinut cijelu zadnju kocnicu da se uopce mogu vozit.
Predpostavljam da se felga ne da ravnat s obzitom da je aluminijska?
--- Kraj citata ---
oisi kolko je skrivljena felga, mozda su ti zbice popustile, pa bi trebalo njih napinjat, sad kolko se da kod tebe, ne znam, koja je sad felga gore, kolko brzina kazeta , nabu bi isto novu ?
Faba:
--- Citat: Poggiali - 27 Travanj, 2011, 22:29:05 ---oisi kolko je skrivljena felga, mozda su ti zbice popustile, pa bi trebalo njih napinjat, sad kolko se da kod tebe, ne znam, koja je sad felga gore, kolko brzina kazeta , nabu bi isto novu ?
--- Kraj citata ---
moro sam skroz olabavit kočnicu da se mogu vozit :dontknow:
vjerojatno su samo žbice.Vozio sam usporedno s frendom i on mi je uletio fuzicem(ako se tak zove?) na BMX-u u felgu.
Originalna felga,ako to sta znaci?Ako ne,budem sutra pogledao koji model.
7 brzina ;D
Nebi ništa novo osim ravnanja žbica ako ne treba :toothy3:
Pricao sam sa jedim lokalnim serviserom koji kaže da se felga može kupit samo zajedno s lančanicima i nabom.Bojim se da sere i da me oce ozenit za tu felgu,pa bolje da pitam na forumu prije popravka.
Poggiali:
--- Citat: Faba - 27 Travanj, 2011, 22:43:40 ---moro sam skroz olabavit kočnicu da se mogu vozit :dontknow:
vjerojatno su samo žbice.Vozio sam usporedno s frendom i on mi je uletio fuzicem(ako se tak zove?) na BMX-u u felgu.
Originalna felga,ako to sta znaci?Ako ne,budem sutra pogledao koji model.
7 brzina ;D
Nebi ništa novo osim ravnanja žbica ako ne treba :toothy3:
Pricao sam sa jedim lokalnim serviserom koji kaže da se felga može kupit samo zajedno s lančanicima i nabom.Bojim se da sere i da me oce ozenit za tu felgu,pa bolje da pitam na forumu prije popravka.
--- Kraj citata ---
do sad koliko sam skuzio, mozes posebno kupit obruce, posebno zbice, posebno nabu, posebno kazetu.... vidi malo po trgovinama evo, da napisem neke koje znam, pa si malo progledaj te delove...
dsg, keindl, protea jaska, lopuh alfa, ciklocentar, fumic, marko projekt...
sta se tice delova, mislim da Sram radi nesto izdrzljivije od recimo Shimana, kolko je ekipa pricala, da je shimano meksi i bolje se trosi :/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju