Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (8/118) > >>

bosko_matica:

--- Citat: MALES SR180r - 28 Travanj, 2011, 12:01:43 ---ma ok to mi je jasno ali da nemaju nekog moda il ko već mjenja taj forum da ga malo pojednostave.... :dontknow:

--- Kraj citata ---

prosjek godina 13 i njima je ok, a za tebe konja od 20 godina bi trebalo pojednostavit, cudno  :dontknow: ...kaj ce im mod, bar ih niko ne ugnjetava, raspašoj :happy3:

a taj dropbike je takav mutav od kad ja znam za njega, uvijek sam se iznerviro kad sam iso na taj forum... :angry9:
 a i bio je i onaj krpači kurtona KKcrew forum, oni su tam ok krenuli, nie bas bilo puno balavurdije i tak, al eto, izgleda da je propo, po jedan post svaka 3 tjedna... :'(

Pupo:

--- Citat: bosko_matica - 28 Travanj, 2011, 13:48:53 ---prosjek godina 13 i njima je ok, a za tebe konja od 20 godina bi trebalo pojednostavit, cudno  :dontknow: ...kaj ce im mod, bar ih niko ne ugnjetava, raspašoj :happy3:

a taj dropbike je takav mutav od kad ja znam za njega, uvijek sam se iznerviro kad sam iso na taj forum... :angry9:
 a i bio je i onaj krpači kurtona KKcrew forum, oni su tam ok krenuli, nie bas bilo puno balavurdije i tak, al eto, izgleda da je propo, po jedan post svaka 3 tjedna... :'(

--- Kraj citata ---

Netreba taj forum pojednostavit, već je males mislio da treba uvest malo reda u forum, u podforume, u način postanja jer je ono koma. Samo istina je da konkurencije ni izdaleka nema i DBK se neće promjeniti dok god to tako ostane.

A situacije kad netko otvori temu da mu preporuče bicikl do 2-3 tisuće kuna kako nitko neodgovara i odmah na tebe gledaju kao građanina nižeg reda neću ni spominjati. No nebitno, ovdje nije rasprava o dbk, već o vašim i našim biciklima :)

MALES SR180r:

--- Citat: Pupo - 28 Travanj, 2011, 13:56:09 ---Netreba taj forum pojednostavit, već je males mislio da treba uvest malo reda u forum, u podforume, u način postanja jer je ono koma. Samo istina je da konkurencije ni izdaleka nema i DBK se neće promjeniti dok god to tako ostane.

A situacije kad netko otvori temu da mu preporuče bicikl do 2-3 tisuće kuna kako nitko neodgovara i odmah na tebe gledaju kao građanina nižeg reda neću ni spominjati. No nebitno, ovdje nije rasprava o dbk, već o vašim i našim biciklima :)

--- Kraj citata ---

e pa to sam mislio,podforumi su koma.... :)

evo raspored podforuma:

http://www.dropbike.com/forum/

"Bicikli, dijelovi i oprema" i dve teme niže "Fitness, trening i zdravlje".....boško pa to je ko tvoj skuter razbacano ko da je ratno stanje.... :laughing7:

PROOF:
ja nekad tero street na bmx.. inace imam zion gekko....

MALES SR180r:

--- Citat: PROOF - 29 Travanj, 2011, 12:50:40 ---ja nekad tero street na bmx.. inace imam zion gekko....

--- Kraj citata ---

jedno vrjeme je kod nas u zaprešiču bilo sigurno 10 ziona gekA...ima ih još al nzm dal tolko.... :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju