Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (5/118) > >>

Pupo:

--- Citat: Poggiali - 27 Travanj, 2011, 19:31:16 ---A citao sam da ekipa fali hookworm za dirt, i da se ne buse tak lako :/ Sta ja znam

Inace dole ima jos vise mesta na rami nego gore...
Do sad sam vozio ove

Uploaded with ImageShack.us
nemam nikakvih zamerki , osim kad je malo vlazni asflat, fali gripa na usponima iii rizoli su malo problem xD
Pa sam mislio izmedju tih michelin i ovih WTB  nesto naci, sta se tice otpora
Sta ja znam, mozda ove wtb graffiti 2.2
http://www.tandembicycling.com/wp-content/uploads/2009/11/wtb_graffitti_3.JPG
:/

--- Kraj citata ---

Koliko para su te izašle mišelinke? Ja bi si uzeo nešto takvo za drugi set guma jer sam 90% na cesti a gotovo ništa u blatu

Poggiali:
michelin 120 kn komad, u zg, ali davno sam kupovao, mislim da je na maksimirskoj ducan :/
ima continental , ali treba paziti, ja uzeo te 1.3 slickove, nije guma isla na felgu nema isusa boga da je dobi, makar sam mazao rub... tak da sam ih vratio...

te-te-ac:
neznam kak vi..al ja sam uvijek bio extreman na biciklu.. eo jedna slika na putu do posla.. cca bajsom 5 min udaljenosti  :binkybaby:

:glasses9:

Poggiali:
wtf, sta je ovo zeleno, od blatobrana nosac ? :D

te-te-ac:
tak je.. nosaca blatobrana otpo i guma ga povukla.. napravio par krugova i zabloko.. slomio felgu i ja se skoro spičko kad me bacio na prednji..( sva sreca pa sam vjest.. ) naravno..zabacio mi se ostatak bicikla i puknio u neku hondu u kojoj je lik sjedio i gledamo u mene sta se desava.. kad je vidio točak sam je sjeo nazad u auto.. sve se to deslio 5 do 7 ujutro   :toothy9:

jea.. WIN  :glasses9:

inace sto se tice bicikliča.. nemam bas neki gust u tome.. tatko sebi kupio bajs pa onda nekad to provozam.. naravno kad mi da..  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju