Ostalo > Razne offtopic teme :)
Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)
Poggiali:
Ruff di si uzeo gume, kolko para, kak si zadovoljan sa grip/otpor kotrljanja?
Teteac imas neke zracnice kostaju pun qrac, ali cak i cavao kad ih probije ne ispustaju :D ... inace, ovisi kakve su vanjske i unutarnje gume... recimo znam da su se za onaj jedan model od continentala jako zalili da se busi nenormalno ko da je od papira guma, ne znam jel to bio race king ili koji model.... jbga Ja mogu kucnut, ove weirwolf vozim vec neko vreme po makadamu, zemlji , polju, sumi i jos nisam probusio :headbang:
I da, da napisem za ono ulje sa prosle stranice, keramicko ....
Daklem oprao sam lanac ono ful ful, bio je cist ko suza, onda sam tek skontao koliko je vec razyeban, jer ima preko 7000 km :D
Ful dobro sma ga namazao sa jedne i druge strane , stavio na bajs, kad se osusio provozao se, pa opet dobro namazao... i mogu reci da nisam zadovoljan :( skripi, glasan je , nakon ne znam koliko voznji, svaki put bi posle jos namazao i ajd nakon 10 takvih mazanja se kao malo stisao, ali opet nakon nekih 20 km postane glasan... mooozda je do mog izderanog lanca zrelog za promenu i ima previse lufta da bi ulje to zadihtalo :/ Inace prasina se stvarno jako malo lovi, i prodjes jednom krpom, ocistio si lanac... Ali mislim da cu prvom prilikom opet na teflon...
ruffryder_93:
--- Citat: Poggiali - 25 Kolovoz, 2012, 15:48:04 ---Ruff di si uzeo gume, kolko para, kak si zadovoljan sa grip/otpor kotrljanja?
--- Kraj citata ---
Od frenda sam uzeo, on se za*ebo i uzeo 26" a treba 24", i ja odma uletio i uzeo...140kn/kom, gume su odlične, nemogu vjerovat da toliko dobro prijanjaju na cesti, grip je odličan za cestu, makadam/šuma -isprobano, na blatu su 0 bodova.
što se tiće otpora, imao sam cestovne (jer sam češće bio na cesti, nego u šumi) Rubena 26 x 1,75, mogu ti reći da je jako mala razlika, mislio sam da će biti puno teže za vozit, al sam se iznenadio.
Poggiali:
da, i meni izgledaju dobro te dirt gume, ali kvragu sve su teske, ove imaju kilu :/ ...ja sam cak gledao onaj maxxis hookworm 1300g xD
Na kraju sam uzeo duplo laksi weirwolf 2.55
ruffryder_93:
--- Citat: Poggiali - 25 Kolovoz, 2012, 20:12:50 ---da, i meni izgledaju dobro te dirt gume, ali kvragu sve su teske, ove imaju kilu :/ ...ja sam cak gledao onaj maxxis hookworm 1300g xD
Na kraju sam uzeo duplo laksi weirwolf 2.55
--- Kraj citata ---
baš tako, ja kad sam uzeo felgu sa namontiranom gumom, teeeška za ne povjerovat
kakav je weirwolf, jel imaš kakvu sliku??? ima presuper šare ;D
animatrix:
nisam ni znao da postoji ova tema, ja vozim Gary Fishera Wahoo 2006., mijenjao sam samo 2 seta guma, lanac, kazetu i set pakni. Koolstop pakne mi traju dobrih 6 godina i imaju jos mesa. vec 3 godine vozim na poluslickovima najjeftinijim i puno bolje drze od continentalki koje su kostale 80kn/kom. otkako imam skuter manje se vozam, ali svaki put kad mi odapne nesto na skuteru vratim se na bajs. ovo ljeto smo frendovi i ja poceli koristiti aplikaciju strava za raditi rute i mjerenje prosjecne brzine, pa se svako malo vozamo da obaramo rekorde. meni je prosjek 32kmh u 5.5km time attacka ajmo reci, frend ima gianta boulder sa 1.3" trkacim continentalkama, celicna rama bez amortizera na vilici i uhvatio je 36kmh prosjecne brzine s njim.. la la la instalirajte stravu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju