Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (48/118) > >>

Poggiali:

--- Citat: ruffryder_93 - 25 Kolovoz, 2012, 20:26:35 ---
--- Citat: Poggiali - 25 Kolovoz, 2012, 20:12:50 ---da, i meni izgledaju dobro te dirt gume, ali kvragu sve su teske, ove imaju kilu :/ ...ja sam cak gledao onaj maxxis hookworm 1300g  xD
Na kraju sam uzeo duplo laksi weirwolf 2.55

--- Kraj citata ---

baš tako, ja kad sam uzeo felgu sa namontiranom gumom, teeeška za ne povjerovat

kakav je weirwolf, jel imaš kakvu sliku??? ima presuper šare  ;D

--- Kraj citata ---
sliku sam stavio na 10 toj stranici ove teme, 2 pust... guma je tolika da taman stane na ramu xD ali nisam ocekivao toliko mali otpor kotrljanja :) Vozio sam se dosta na michelin 1.4 slickovima i kad predjes  na ovak debelu gumu, udobnost je nebo i zemlja  ;D A onda je tu jos i doooosta veca stabilnost, narocito na makadamu... Guma nije bas friendly sa blatom, jer cim se pocne hvatati na nju + kamencici, ne moze se vise okretati , jer fali prostora...
Uzeo sam ih u DSGu, 125kn komad

evo jos detalja    http://www.mtbr.com/cat/tires-and-wheels/tire/wtb/weirwolf-2-55-lt/prd_413224_151crx.aspx

BTW, jel nosite bicke ? :D

ruffryder_93:

--- Citat: Poggiali - 25 Kolovoz, 2012, 20:12:50 ---sliku sam stavio na 10 toj stranici ove teme, 2 pust... guma je tolika da taman stane na ramu xD ali nisam ocekivao toliko mali otpor kotrljanja :) Vozio sam se dosta na michelin 1.4 slickovima i kad predjes  na ovak debelu gumu, udobnost je nebo i zemlja  ;D A onda je tu jos i doooosta veca stabilnost, narocito na makadamu... Guma nije bas friendly sa blatom, jer cim se pocne hvatati na nju + kamencici, ne moze se vise okretati , jer fali prostora...
Uzeo sam ih u DSGu, 125kn komad

evo jos detalja    http://www.mtbr.com/cat/tires-and-wheels/tire/wtb/weirwolf-2-55-lt/prd_413224_151crx.aspx

--- Kraj citata ---

odlične su, samo nisam mislio da su to te kad sam proguglo  :toothy12:

svejedno su super,a za te novce su   :o

--- Citat: Poggiali - 25 Kolovoz, 2012, 20:12:50 ---
BTW, jel nosite bicke ? :D

--- Kraj citata ---

???

ziloryder:
Ja sam umanjio busenje guma tako da sam stavio staru zracnicu i iscupao ventil, Pa onda stavio novu i to je skoro 5mm Fore da se probije

I nez kako mozete vozit na toliko sirokim gumama, nekako mi bajs za uzbrdo tezak s njima  :dontknow:

Poggiali:
decki moji, ja stavio za probu masinsko ulje na lanac :S iso miki nakon 25 km voznje, lanac crn usrann dozlaboga, zupcanici takodjer, teflonsko ulje najbolje do sad sta sam stavljao, relativno je suho i najbolju mazivost ima

te-te-ac:
netko mi je stavio link od samokrpajuce gume al pogledao jos malo i vidio ovo.. isti rac samo sto ima autoventil...

http://keindl-sport.hr/dijelovi-bicikli-prodaja-web/2135-zracnica-velomann-samokrpajuca-26x175-2125-av.html

jel ima ko kakva iskustva s time.. kako to uopce funkcionira ??

sutra ako vrijeme posluzi idemo se kotrljati niz papuk...  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju