Ostalo > Razne offtopic teme :)

Kolko nas ima bajkera na MS-u? (biciklizam i sve što ima veze s njim)

<< < (46/118) > >>

OUC AIR:
ja sam s malesom manual  vuko !!!  :icon_biggrin:

andrej.samoborec:
Danas am postao vlasnik Rog sporta iz 6. neke godine..jos od mojeg pradjeda..posto bic nije bio u voznom stanu 13 god stajao u staglju,odlucio sam ga dofurat u tip-top stanje oldtimer na vidiku  :) :)

te-te-ac:
ovak.. bušenje guma na baciklu mi vec lagano ide na k**ra*.. jest da vozim po šumskim putevima i makadamu al što je previse je previse.. skoro svaki tjedan imam praznu gumu.. u zadnje vrijeme sve slabije krpam vec stavim novu gumu..

jel ima neka pametna guma sto nece se probušit a da nije ona puna od viljuskara ??

nodius:
uff bajk kad das meni ostanes u roku od 15 min sa zadnjom izlizanom gumom promijenio sam ih oko 30 najmanje :D a kad se zaletim i uprem zadnju koci mi jedno 20 30 metara :D

ruffryder_93:

--- Citat: te-te-ac - 25 Kolovoz, 2012, 13:32:38 ---ovak.. bušenje guma na baciklu mi vec lagano ide na k**ra*.. jest da vozim po šumskim putevima i makadamu al što je previse je previse.. skoro svaki tjedan imam praznu gumu.. u zadnje vrijeme sve slabije krpam vec stavim novu gumu..

jel ima neka pametna guma sto nece se probušit a da nije ona puna od viljuskara ??

--- Kraj citata ---

kad promjeniš gumu dobro pregledaj vanjsku gumu s nutarnje strane da ti ne ostane drloga unutra i pregledaj da ti se trn nije zabio ( ja sam s tim imao problema)

imaš ovo: http://keindl-sport.hr/dijelovi-bicikli-prodaja-web/284-zracnica-samokrpajuca-kenda-26x175-2125-fv.html

to svejedno moraš imati mini pumpu na bajku, da te ne ostavi bogu iza nogu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju