I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
stavi zx i multivar, i štač ti red sponž, stavi gljivu, kevlar remen ak več toliko želiš, al nečeš s aremenom dobit brzinu
više zraka=veča eksplozija=više snage!!!!
Citat: replcnt - 13 Siječanj, 2008, 15:58:38više zraka=veča eksplozija=više snage!!!!znaci po tvom odgovoru nisi karb stelao...koju ti diznu imas na svom karbu?vise zraka=veca eksplozivnost=veca temperatura na stijenku cilindra i na klip=moguce zacvikavanje odnosno ljepljenja karika za stijenku
Ovako, imam pitanje u vezi moga malog tuninga, mislim stavljti: malossi multivar 2000, red sponge, kevlar remen i spuh Leo ZX.Dal bih trebao još nešto stavljat? da nebi bilo kasnije Hvala.
Citat: stoper06 - 13 Siječanj, 2008, 14:03:50Ovako, imam pitanje u vezi moga malog tuninga, mislim stavljti: malossi multivar 2000, red sponge, kevlar remen i spuh Leo ZX.Dal bih trebao još nešto stavljat? da nebi bilo kasnije Hvala. posto skut ima 15000 km,a nije prvi vlasnik bilo bi dobro da promijeni karike,ulje u prijenosu,svjecicu,za pocetak,a i treba vidjet u kakvom su stanju disk plocice