Tehnički kutak > Tuning skutera

DR. Evo 70ccm LC minarelli kit (tunning)

<< < (2/14) > >>

animatrix:
nadji na netu prvo portmapu svog cilindra da znas na cem si, x-pro na kitu daje max snagu na 8200rpm, provjeri tajminge dal odgovaraju auspuhu, u prevrtavanju bi trebao preko 9000 ici. sirina ispusnog kanala ti smije biti do kojih 35mm, sirenjem kanala ces dobiti momenta na srednjim i visim okretajima. usisne nebih dirao, mozda samo perca i sitnice naostriti. prosiri ispusni sa strane auspuha na promjer grane auspuha. ispoliraj ga i to je to

pralas:
danc00:definitivno se isplati zaokrenuti kut paljenje u advanced,ja sam jako osjetio razliku(skut ima vise momenta,"zivcaniji je")
ako cemo fuš metodom,onda se na statoru kod namotaja busilicom prosire rupe 3mm u stranu po due+ uputstvu,kada vidis slike sve ce ti biti jasnije...
ja sam fus metodom radio i ispalo je super,a ne fus metoda je topova kajla...
to sve mozes nabrzinu napraviti a ja ti garantiram da ces osjetiti razliku ;)

Miki-speedy:

--- Citat: JogFromYamaha - 26 Travanj, 2011, 17:01:17 ---gle najjednostavnije ti je zaokrenut paljenje za 2-3 stupnjeva i dobijes dosta snage u nizim i srednjim obrtajima
za vise snage gianelli revers ili yasuni r

--- Kraj citata ---
MojSkuter: Yamaha Aerox RR
Auspuh: Laser X pro krom
Kit: DR Evo 68 ccm

--- Citat: danc00 - 26 Travanj, 2011, 17:49:38 ---Ovak:

spuh ni karb ne mislim mijenjat jer sam po zimi uzel skroz nove, i sad da to idem mjenjat bil bi lud, tj ne da mi se! Ko  i ostatak setupa, smao sam mislil stunirat to malo, da izvučem koje ždrijebe više iz setupa  :icon_thumright:

Biax bum kupil, samo dok ću ići s autom u ZG. Znači to je riješeno!

@Miki-
može postaj slike!

@Ivan
to sam i mislil, ispuh malo proširit i ispolirat kaj se ispolirati mora i to...samo to i pitam, kolko se mora širit ispuh i kaj se mora točno polirat?

Jel netko več diral po tajminzima na DRevu?

@Jog
Kaj dobi točno tim zakretanjem? Spuh ne mijenjam ! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Tu na njegovom kanalu imas i ostale klipove o tuningu :icon_thumright:
http://www.youtube.com/user/koconnor07#p/u/26/kKQ95VnP2bE

Miki-speedy:

--- Citat: ivan pralas - 26 Travanj, 2011, 18:28:10 ---danc00:definitivno se isplati zaokrenuti kut paljenje u advanced,ja sam jako osjetio razliku(skut ima vise momenta,"zivcaniji je")
ako cemo fuš metodom,onda se na statoru kod namotaja busilicom prosire rupe 3mm u stranu po due+ uputstvu,kada vidis slike sve ce ti biti jasnije...
ja sam fus metodom radio i ispalo je super,a ne fus metoda je topova kajla...
to sve mozes nabrzinu napraviti a ja ti garantiram da ces osjetiti razliku ;)

--- Kraj citata ---
To ne vazi i za serijalu?

danc00:
Nemrem naći portmapu cilindra, ak neko nađe nek stavi link ili sliku!

Ok, ispuh ću ispolirat i proširit na mjere auspuha! Usis ne bi diral jer mi se ne da raskapat blokove, to ću kad bum moral mijenjat ležaje radilice!

Gdje si ti to videl da je laser najjači na 8200okr? Ja sam gledal i čital po forumima da je bez blokade na 9000-9500okr(i na sipu piše 9500okr) !?

Pa jel ima smisla paljenje dirat na base setupu? Kad ću arućivat budem narućil top kajlu da se nađe, al ne znam jel to treba dirat na DRevu :dontknow:

Jel se mogu polirat i ostali kanali na cilindru? Te jel se mogu recimo zagladit te rupe od usisa, jer kolko sam gledal kad je bil nov bili su dosta oštri i onak bilo je kao "srha" po rubovima, ali naravno ne sa unutarnje strane(kud ide klip) nek sa unutarnje strane rupe...osjetilo se pod prstima!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju