Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
dobro slow kazeako mu se gasi na leru i pri dodavanju gasa, nema druge nego prvo krenut od sarafica za zrak, a ako zajeb..u voznji tu dolazi na red il dizne ili pomicanje igle ovisno na kojem otvoru gasa zajeb...
Citat: igor.sb - 13 Siječanj, 2008, 12:51:35dobro slow kazeako mu se gasi na leru i pri dodavanju gasa, nema druge nego prvo krenut od sarafica za zrak, a ako zajeb..u voznji tu dolazi na red il dizne ili pomicanje igle ovisno na kojem otvoru gasa zajeb...kada mu dodam full gas u vožnji samo trokira
Citat: andy - 13 Siječanj, 2008, 15:19:49Citat: igor.sb - 13 Siječanj, 2008, 12:51:35dobro slow kazeako mu se gasi na leru i pri dodavanju gasa, nema druge nego prvo krenut od sarafica za zrak, a ako zajeb..u voznji tu dolazi na red il dizne ili pomicanje igle ovisno na kojem otvoru gasa zajeb...kada mu dodam full gas u vožnji samo trokirai meni trokira prvih par km i poslje bude dobroa tebi ako ti stalno trokira il je dizna velika, il je filter prljav il bi bilo vrijeme da mozda i svijecicu promjenis i stavis druge toplinske vrijednostinist mi vise ne pada na pamet
samo da pitam jel moram skinut cijeli karburator za to poštelavanje ili da skinem samo sjedalo
Citat: andy - 14 Siječanj, 2008, 21:11:15samo da pitam jel moram skinut cijeli karburator za to poštelavanje ili da skinem samo sjedalo pa kako ces ga onda nastelat ako ga skines,skini samo sic i stelaj karb,imas tu dosta voznje dok ga postelas kako treba
Citat: speed - 14 Siječanj, 2008, 21:22:10Citat: andy - 14 Siječanj, 2008, 21:11:15samo da pitam jel moram skinut cijeli karburator za to poštelavanje ili da skinem samo sjedalo pa kako ces ga onda nastelat ako ga skines,skini samo sic i stelaj karb,imas tu dosta voznje dok ga postelas kako trebapa tak sam i ja mislio ono stavljat pa opet skidat činilo mi se prekomplicirano a pošto nisam nikad to radio nisam znao jel se može doć do toga za štelanje smjese ak samo skinem sic
Ide bez skidanja sica samo je tijesno ali ide.
Citat: igor.sb - 13 Siječanj, 2008, 19:05:29Citat: andy - 13 Siječanj, 2008, 15:19:49Citat: igor.sb - 13 Siječanj, 2008, 12:51:35dobro slow kazeako mu se gasi na leru i pri dodavanju gasa, nema druge nego prvo krenut od sarafica za zrak, a ako zajeb..u voznji tu dolazi na red il dizne ili pomicanje igle ovisno na kojem otvoru gasa zajeb...kada mu dodam full gas u vožnji samo trokirai meni trokira prvih par km i poslje bude dobroa tebi ako ti stalno trokira il je dizna velika, il je filter prljav il bi bilo vrijeme da mozda i svijecicu promjenis i stavis druge toplinske vrijednostinist mi vise ne pada na pametkod mene je obrnuto u početku ne trokira već nakon 2-3 km počne trokirat
Iza crvene gljive se nalazi karburator. Dobro pogledaj, mora na sebi imati 2 vijka.
Ako ces skinuti sic moras uciniti sljedece:Skinuti 2 bocne plastike gdje suvozac stavlja noge, skinuti 2 bocne plastike kod zadnjeg sjedala, onu crnu plastiku iznad rezervara za ulje, zadnje sjedalo.
Citat: SlowRider - 15 Siječanj, 2008, 20:34:42Ako ces skinuti sic moras uciniti sljedece:Skinuti 2 bocne plastike gdje suvozac stavlja noge, skinuti 2 bocne plastike kod zadnjeg sjedala, onu crnu plastiku iznad rezervara za ulje, zadnje sjedalo.u j#bot: pa to je skoro pola motora moram rastavit a kak bi išlo da nemoram ništ , jel bi moro samo airbox