Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox problem!!!

<< < (30/31) > >>

Drnda:
pa kada je hladan, ulje se u cilindru ne more odvojiti od benze jer nema dovoljne temperature, zbog toga ti dimi...

andy:

--- Citat: Drnda-1 - 03 Ožujak, 2008, 18:50:14 ---pa kada je hladan, ulje se u cilindru ne more odvojiti od benze jer nema dovoljne temperature, zbog toga ti dimi...

--- Kraj citata ---

pa znam to da je na hladno normalno ali ovak baš i ne ovaj jedan sa automatikom dimi manje nego ja a star mu je oko 12 godina.... :laughing7:

mislim da je ovo previše.....užasss :'(

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 03 Ožujak, 2008, 18:50:14 ---pa kada je hladan, ulje se u cilindru ne more odvojiti od benze jer nema dovoljne temperature, zbog toga ti dimi...

--- Kraj citata ---

Ma jok...

Zagrijavanjem se karter preplavi bengom, pa kad das gas steras svu tu juhu u cilindar, a i atomizacija smjese nije kako treba jer se stvaraju kapljice umjesto "prasine".
Uglavnom, hladan cvajo dimi, pogotovo na startu.

andy:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Ožujak, 2008, 18:58:50 ---

--- Kraj citata ---

Ma jok...

Zagrijavanjem se karter preplavi bengom, pa gad das gas steras svu tu juhu u cilindar, a i atomizacija smjese nije kako treba jer se stvaraju kapljice umjesto "prasine".

--- Kraj citata ---

a znam da treba dimit ali usred bijela dana, danas baš kad je toplo on dimi kao da je oko 0 stupnjeva.....heh

Drnda:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Ožujak, 2008, 18:58:50 ---

--- Kraj citata ---

Ma jok...

Zagrijavanjem se karter preplavi bengom, pa kad das gas steras svu tu juhu u cilindar, a i atomizacija smjese nije kako treba jer se stvaraju kapljice umjesto "prasine".

--- Kraj citata ---
Znam za to, ali zaboravio spomenit,nije bitno koliko je stupjeva, nego kolika je temp. u cilindru :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju