Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox problem!!!

<< < (29/31) > >>

stark1:
auuu,onda niss od toga,al trebam li dirati onaj saraf za gas,mislim onaj sa federom

speed:

--- Citat: gigo_sf2 - 29 Veljača, 2008, 22:53:56 ---auuu,onda niss od toga,al trebam li dirati onaj saraf za gas,mislim onaj sa federom

--- Kraj citata ---
to ti je za ler gas saraf,njega nemoj dirat ako ti skut radi dobro na leru

andy:

--- Citat: SlowRider - 29 Veljača, 2008, 22:22:51 --- :sign020:

Sve je u redu sa skuterom, samo je problem sto zadimi kada krece sa mjesta kada mu skuter radi u leru oko 2 minute. Ako radi nekih 30 sec i manje u leru onda nema dima.

Svakome ce baciti dima kada duze radi na leru

--- Kraj citata ---

krivo sam ti reko baš sam danas ujutro u 7 mjerio kod paljenja i nakon rada na leru od 1 min dimi ko luuuud.... :angry7: :angry7:
popodne u 3 upalim ga i radi na leru oko pol minute do 45 sec i dimi ko luud malo manje nego ujutro.... :angry7:

mislim da to baš i nije normalno...znam na početku sam krivo reko otprilike ali evo sad je točno :toothy10:

pa ajde recite šta treba mjenjat i jel je to od tts-a full sintetičkog

marin-w:
Meni je dimio ko lud i nisam znao sta je  ???!! Ulazila mi voda, :angry7:ali malo  :o i onda kad je probila sam sazno sta je  :toothy10:

andy:

--- Citat: marin-w - 03 Ožujak, 2008, 18:05:28 ---Meni je dimio ko lud i nisam znao sta je  ???!! Ulazila mi voda, :angry7:ali malo  :o i onda kad je probila sam sazno sta je  :toothy10:

--- Kraj citata ---

kakva voda i odakle....... :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju