Tehnički kutak > Tuning skutera
federi kvačila, multivar, opruga kontrasta idt itd itd
ivanm:
runner ima serijski velike rolice, od 1999. godine na dalje, dakle 19x15.5..
samo najstariji su imali 16x13..
cika_kure:
to je mene na stalkeru mucilo, imao sam prvo serijski, pa sam stavio bijeli i imao sam samo brutalan sus, ali krajnje nigdje sve zivo sam prestelo i promijenio i na kraju sam stavio zuti centralni, na startu sam mrvicu izgubio, al zato od 15 do 95km/h nabire ko blesav..
probaj staviti zuti centralni i rolice od oko 4, 4.5gr... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
i ovo kaj je netko napisao da nema snage rasiriti polutke nije istina, vec ih pre brzo rasiri i treba mu milja godina da se zalaufa, isti drek koda na biciklu okrenes jedan krug pedalama i odma si zasaltas npr. u 24 brzinu pa da vidimo kolko ce ti trebat da se zalaufas... :laughing7: :laughing7:
igor.sb:
--- Citat: cika_kure - 14 Siječanj, 2008, 08:26:47 ---probaj staviti zuti centralni i rolice od oko 4, 4.5gr...
--- Kraj citata ---
odakle ti sad to
jel se 100x reklo role 6,1 i seriski centralni na multivaru
on sad ima oko 4g, i daleko je to od nastelanog prijenosa
black-rox:
Serijski vario nije zbog toga jer piaggio ima masni vario i onda se gore zavida poklopac da mast ne izađe van,a ovo je suhi vario sad je pitanje od čega je,a ako niš ne piše teško ćeš znat :icon_thumright:
cika_kure:
--- Citat: igor.sb - 14 Siječanj, 2008, 08:30:45 ---
--- Citat: cika_kure - 14 Siječanj, 2008, 08:26:47 ---probaj staviti zuti centralni i rolice od oko 4, 4.5gr...
--- Kraj citata ---
odakle ti sad to
jel se 100x reklo role 6,1 i seriski centralni na multivaru
on sad ima oko 4g, i daleko je to od nastelanog prijenosa
--- Kraj citata ---
znam sve to stoji, al tak moj motor nije isao imao je start al krajnje nigdje, probao sam tisucu kombinacija al ovak mi ide najbolje... :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju